Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pátrání po unesené Andree (34) pokračuje: Hlavním podezřelým zůstává její exmanžel, prý je úplně bezcitný!

Autor: aba - 
17. prosince 2016
11:50

Andrea, mladá maminka dvou dětí, která zmizela v úterý, když odváděla syna do školky, je stále nezvěstná. Kromě ní policie stále pátrá i po jejím exmanželovi Miroslavu Vlčkovi (46), který je v případu hlavním podezřelým. Teď se o případu rozhodli promluvit i přátelé Andrey.

Ženu měli podle svědků nacpat do auta dva muži přímo před školkou jejího syna. Policie okamžitě vyhlásila pátrání a jako stopu má prozatím její telefon, který našla pohozený na poli. S postupem času vycházejí na povrch neshody a nechutné dohady kdysi šťastných manželů.

Miroslava nedávno propustili z vazby na kauci, která činila 30 000 euro, a podle informací deníku Pluska.sk za něj peníze zaplatil jeho syn. Miroslav se pak rozhodl poskytnout rozhovor médiím, kde sám sebe popisuje jako oběť, které manželka rozprodala majetek. Známí a přátelé Andrey ale tvrdí, že své exmanželce vyhrožoval už z vězení.

„Miro měl Andree vyhrožovat už z vězení. Vykládal, že se jí pomstí nejen za to, že rozprodala majetek, ale i za to, že žádala soud, aby mu zakázal styk s jejich dvěma malými syny,“ uvedl zdroj deníku. I ostatní přátele Andreji se shodují, že jí její manžel skutečně vyhrožoval, nikdy se ale prý nesvěřila, v jakém rozsahu a co bylo terčem jeho výhrůžek.

Padla i otázka, zda si myslí, že by byl Miroslav schopen Andree ublížit. „Všichni doufáme, že ne. Je to ale bezcitný člověk bez špetky charakteru a svědomí,“ odpověděli. Situace je momentálně nejistá a opředená tajemstvím. Policie se z důvodu probíhajícího vyšetřování k situaci odmítá jakkoli blíže vyjadřovat. 

vaclavusa ( 17. prosince 2016 19:26 )

ten pan vyzera ako Opici ***. Hnusny odporny nedorobeny napuchnuty prasaci xicht. treba ho odfarbit peroxidom a pomliet do tlacenky a dat zozrat prasatam. howk

xoxo ( 17. prosince 2016 14:14 )

Nesouroda dvojice - tim se hodne veci vysvetluje...Mlada pani musela byt pod vlivem, kdyz rekla "ano" tomuhle monstru

hackoff ( 17. prosince 2016 12:38 )

ja se nestacim divit. cim vetsi chlap grazl a klidne i hnusnej a osklivej, tak tim ochotneji jim blbky roztahujou nohy

nyxx ( 17. prosince 2016 12:25 )

Pán je velmi sympatický už od pohledu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání