Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Marii (†35) manžel omráčil a upálil zaživa: Tvrdil, že zemřela při smažení slaniny

Autor: lm - 
16. prosince 2016
13:29

Když mu manželka přišla na nevěru, brutálně ji zavraždil. Anglický bankéř Darren Byrne (40) upálil zaživa svou manželku Marii (†35) a pak se snažil vše narafičit, aby to vypadalo jako nehoda. Za chladnokrevnou vraždu dostal doživotí.

Darren Byrne svou ženu brutálně zavraždil poté, co přišla na jeho aférku s chiropraktičkou. Marii omráčil, polil ředidlem a zapálil. Policistům posléze tvrdil, že manželku našel mrtvou po příchodu domů. Byren se jim snažil nalhat, že se zabila sama při smažení slaniny.

U soudu ale jeho podivná historka neuspěla. Za chladnokrevnou vraždu si odnesl doživotí. O podmínečné propuštění bude moct požádat nejdříve po 24 letech.

K soudu přišla i zdrcená maminka zavražděné. „Chtěla bych zdůraznit, že vůči Darrenovi necítím nic jiného než čirou nenávist a vztek. Upřímně doufám, že každý den ve vězení pro něj bude peklem a že tam shnije ve věčném zatracení,“ pronesla.

petr1982 ( 17. prosince 2016 03:42 )

prijde mi k smichu,ze vrah muze zadat po 24 letech o podminecne propusteni. Muze zadat o podminecne oziveni zavrazdena oběť? Asi ne. Tzn opět nespravedlivý rozsudek. No prostě spravedlnost neexistuje kromě případů, kdy si sami zabijete vraha svého příbuzného. Tzn. spravedlnost ala zabij si toho hajzla sám....

Kundaland ( 16. prosince 2016 17:07 )

Jmeno Marii pouzil autor zamerne, aby mel ctenar nadpisu pocit, ze se vec stala v sousedstvi, ale jde o nejakou brexitovskou pakaz. Takze opet šméčko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání