Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zdravotní sestřička neunesla rozchod s přítelem: Zabila sebe i svého sedmiletého syna!

Autor: aba - 
18. prosince 2016
20:44

Smutný případ od středečního rána řeší londýnská policie. Rodina upozornila úřady, že se jim Sinead (†37) už dlouho neozvala, a tak policisté otevřeli dveře násilím. V domě našli tělo ženy i jejího synka Oisina (†7). Vše nasvědčuje tomu, že matka nejprve zabila svého syna a pak spáchala sebevraždu.

Sinead pracovala léta jako zdravotní sestřička v jedné z prestižních londýnských nemocnic. Když se před dvěma lety přestěhovala i s přítelem a synkem do domu, sousedé ji vnímali jako usměvavou a milou ženu. „Byla vždycky veselá. Až poslední dobou bylo vidět, jak sešla,“ vyjádřila se k případu jedna ze sousedek.

Podle všeho Sinead už dlouho trpěla depresemi, které jí po rozchodu s přítelem před několika měsíci začaly přerůstat přes hlavu. Ke všemu se přidaly i finanční problémy – jako samoživitelka nezvládala už dál platit nájem a další výlohy a podle soudních záznamů měla dluh bezmála 3 tisíce liber. „Vždycky nosila vysoké podpatky a hezky se oblékala. Ale teď už nosila jen kalhoty a dlouhý hnědý kabát, nemalovala se, bylo na ní vidět, že to vzdává,“ vyjádřil se jiný ze sousedů.

Její deprese se projevovala i na sociálních sítích. Týden před tím, než zabila synka i sebe, uveřejnila na síti Twitter vzkaz „budoucnost vypadá jako hurikán.“ Možná, že už se chystala ke svému činu. Venku se synem ji sousedé viděli naposledy v neděli. Podle výpovědí viděli v pondělí jejího expřítele, jak sedí na schodech u domu a čeká před zavřenými dveřmi poté, co se malý Oisin neobjevil ve škole. Dá se tedy předpokládat, že těla obou dvou ležela v domě už od víkendu. Policie případ vyšetřuje, ale prakticky vylučuje zavinění třetí osoby. 

LordHoror ( 18. prosince 2016 22:16 )

 Lepsi nez exekuce

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání