Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kanibal zabil tetičku, strýčka a bratrance. Jejich maso pak dusil v kastrolu

Autor: shp - 
14. prosince 2016
19:02

Miloval svoji rodinu, avšak ne u společné večeře, ale k večeři! Kanibal z ukrajinského Kyjeva podle detektivů zabil svou tetičku, strýčka a jejich dospělého syna. Těla členů rodiny pak naporcoval a dusil v kastrolu, aby si pochutnal na jejich pořádně dušeném mase. Jenže byl odhalen!

Když se do bytu kanibala snažila dostat policie, vzal muž do ruky pistoli a postřelil se. Vyšetřování nyní probíhá na plné obrátky. „Když jsme otevřeli byt, viděli jsme části lidských těl v plechovkách a hrncích,“ prohlásil šéf kyjevské policie Andrej Kriščenko.

Synovec dusil maso svých příbuzných v kastrolech,“ dodal. Podle Kriščenka ukládal kanibal maso své rodiny do plechovek, které zapečetil, aby zůstalo uvnitř nezkažené po dlouhou dobu. Jeho slova potvrzuje i oficiální policejní prohlášení.

Nyní kontrolujeme všechny adresy, kde mohl žít. Nastudujeme všechno. Je možné, že nešlo o jediné takto kruté vraždy,“ dodal šokovaný Kriščenko. Sousedé rodiny byli přivoláni na místo činu a vypověděli, že ji neviděli několik dní.

Když původně dorazili policisté k bytu, kanibal jim neotevřel. Když se začínali probíjet dovnitř, uslyšeli výstřel. V bytě pak našli dušené ostatky tří lidí a zraněného kanibala. Tomu zavolali záchranku, jenže vrah při převozu do nemocnice zemřel. O svém zabíjení tak nic neprozradil.

trhnisinadledvinkou ( 15. prosince 2016 10:42 )

někdo holt chce pro strejdu medajli a někdo ho sežere

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání