Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sokolovskem obchází německý pedofil?! Znásilnil už dvě děti (11)

Autor: Kateřina Moravcová - 
13. prosince 2016
05:00

Obyvatelé pohraničí mají strach. V okolí Kraslic na Sokolovsku se totiž údajně pohybuje nebezpečný pedofil z nedalekého Německa. Ten už znásilnil dvě děti (obě 11).

Varovnou informaci přinesl německý server Freipresse.de. Konkrétně by se mělo jednat o Mika Britta B., pobývajícího nyní v pohraničním Klingenthalu. Byl zadržen za znásilnění jedenáctileté dívky a stejně starého chlapce, letos v srpnu byl po pouhém roce propuštěn z vězení.

Obyvatelé Kraslic úchyla dobře znají. Na sociálních sítích jeho podobiznu komentují slovy, že muže několikrát viděli i v Čechách. „Jezdí v červeném autě s českou SPZ. Vůz často postává u Kraslic,“ shodují se mnozí a bojí se, že má pedofil tentokrát zálusk na děti v Česku.

Sokolovští policisté jsou ale k informaci opatrní. „V souvislosti s touto osobou neevidujeme na území Karlovarského kraje žádnou trestnou činnost. Zprávu bereme ale jako poznatek a obrátíme se na kolegy v Německu s prošetřením, zda tato osoba existuje,“ nechce šířit paniku policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Starosta ho ve městě nechce

Pro německý server Freipresse.de se vyjádřil i starosta Klingenthalu Thomas Hennig. „V našem městě takové individuum nechci. Dávejte pozor na své děti,“ říká.

oliiiii3 ( 21. ledna 2017 10:58 )

Proč by měli znásilňovat cikanske děti, jsou to také děti, a pokud vím tak ty nase bily pedofilni tatínci znasilnují sve vlastní deti, a to je jich v dnešní době většina.

Neviem ( 16. prosince 2016 18:43 )

Ty blbečku to tvoje děti fetujou už v 11ti !!! asi žádný nemáš my češi jsme normální stejně jako vy ! to jen vy se pořád povyšujete se svojí kulturou a výhodama ale vzdělání na minimální úrovni co máte v rodným listě???? jste češi?? čerpáte český dávky od českýho státu který jdou z daní pracujících čechů???? jo? no tak nedělej že nejsi čech a pokud se ti tu nelíbí můžeš jít .....

cooljay25 ( 13. prosince 2016 18:00 )

ste smesny lidi chce se mi z vas blejt preju vam aby vam na vanoce znasilnil ty vase parchanty sfetovany a co vlastne vy cesi spite ze svima dcerama normalne ceskooo

.krakonos5oo. ( 13. prosince 2016 08:10 )

Z tvého příspěvku na mne čiší pochybnosti, zda naše romské rovnoprávné spoluobčany skutečně miluješ z celého srdce, jak máme naší vládou nařízeno

sidneyfoster ( 13. prosince 2016 05:19 )

Proč má deviant začerněnou půlku obličeje ? To jako aby ho nikdo nepoznal ? Nač tam ta fotka je, když nevíme kdo je na ní ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání