Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Video z městské kamery: Dupal muži na hlavu, i když už byl v bezvědomí! Policie obvinila mladíka (21)

Autor: Tomáš Koníček, Jan Doležal - 
9. prosince 2016
19:00

Ranami pěstí ho srazil na zem, pak mu začal brutálně dupat po hlavě. Nepřestal ani poté, co muž upadl do bezvědomí. Brutální napadení v Lysé nad Labem zachytila městská kamera.

Muž se zastal svojí přítelkyně, na kterou pokřikovala parta opilých mladíků. Vzápětí byl napaden tak brutálně, že mu šlo o život.  Na videu je vidět, jak se muž po prvním dupnutí na hlavu přestal hýbat – upadl do bezvědomí. Útok však přesto pokračoval.

Agresor ani potom neměl žádnou snahu zraněnému pomoci. Zatímco ho křísili jeho kamarádi, on taxíkem ujel pryč. Zraněného po chvíli odvezla sanitka. „Šlo o závažné zranění. Měl zlomeniny obličejových kostí a 14 dní byl v pracovní neschopnosti,“ řekl Blesku vyšetřovatel nymburské policie Marek Šmíd.

Jak Blesk vypátral, útok má na svědomí Jaroslav J. (21). Policie ho obvinila z těžkého ublížení na zdraví, za což mu hrozí až deset let. „S takto brutálním útokem jsem se za svoji patnáctiletou praxi ještě nesetkal. Útoky směřovaly na hlavu a byly opakované,“ řekl vyšetřovatel. Pro policii není útočník neznámý. „V roce 2014 byl odsouzen podmíněně na 10 měsíců za výtržnictví,“ prozradil Šmíd.

VAROVÁNÍ: Video obsahuje drastické záběry, neměly by ho proto vidět děti

Před novináři utekl

Grázl nechtěl útok komentovat. Zřejmě ničeho nelituje. „Nechte mě bejt…,“ řekl jen cestou z výslechu a dal se s kapucí na hlavě na útěk. Svoji sílu bude moci ukázat ve vězení, kde si odsedí až 10 let.

Kromě něj je obviněn i jeho kamarád (24), který ještě před hlavním útokem přerazil o napadeného berli. Tomu za výtržnictví a ublížení na zdraví hrozí tři roky vězení.

HonzazBoudova ( 15. prosince 2016 16:47 )

Což takhle ty šmejdy zavřít,ale ne, aby se tam váleli jako prasata, ale třeba rozbíjeli kameny, abychom na takovou pakáž nemuseli ještě platit. Myslím, že humanita v tomto směru spíš škodí

janinax ( 10. prosince 2016 09:40 )

Vzala bych bejzbolovou pálku a křápla bych mu po hlavě až do bezvědomí!!!Krypl odpornej,ten by to už nerozchodil a v nemocnici by ho už nedali dohromady!!!!!

kuniksicht ( 10. prosince 2016 04:12 )

fakt nevim, proc zrovna kmena americkymi filmy? nasi zakonodarci vymysleji kraviny, picoviny, zakazuji huleni cigaret buhvi kde ale kdyby udelali zakon, ze za fyzicke napadeni jdes napriklad na 6 mesicu sedet automaticky "natvrdo" tak by si kazdy rozmyslel komukoliv jedny natahnou........v te zminovane americe na sebe na ulici na sebe budou pri hadce rvat tak, ze maji nosy 5 cm od sebe ale neuhodi nikdo prvni. a pokud nekdo neudrzi na verejnosti nervy na uzde a prijdou k tomu policajti, tak dostavaji klepeta, ovazi oba na stanici kde ti vychladne hlava zahy protoze uz jsi v registru nasilniku, berou otisky, foti a cekas 24 hod na soudce. fakt, tohle si kazdy rozmysli.a pokud to nasili je z americkych filmu jak zminujes.......tak nevim na co se amici divaji........zda se, ze demokracie v cesku byla spatne pochopena....ze vse je beztrestne.....

hejpockej ( 10. prosince 2016 03:57 )

k cemu je nam takovy psychopat, ktery nam bude napadat a mrzacit deti? Vpalit mu kulku mezi oci, srovnat s buldozerem, a hotovo, zbyde jen trochu smradu a bude o magora bude min, nikomu chybet nebude, dyk je to bezvyznamny hovno co jen smrdi a otravuje. Ma hovno, dokaze hovno, a jednou chcipne jako hovno po kterym zbude jen ten smrad, nestesti, a dluhy.

deratizater ( 10. prosince 2016 02:00 )

Když mu ten zku@vysyn dupal po hlavě tak ho chtěl zabít, a měl by dostat větší trest.Měli ho dát hned do vazby aby nezdrhnul a nemuseli ho hledat po světě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání