Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dvě dívky uhořely v autě: Svou smrt vysílaly online na Facebooku

Autor: aba - 
9. prosince 2016
13:59

Děsivá nehoda se stala ve středu na jedné z amerických dálnic. Dvě děvčata – Miranda Hughes (†18) a její kamarádka Chaniya Morrison-Toomey (†19) – se vracely po dálnici domů, kdy zjistily, že někde po cestě píchly pneumatiku.  Mladší dívka začala pomalou cestu vysílat živě na svém facebookovém profilu, když do nich zezadu narazil tahač.

Když dívky zjistily, že po cestě píchly, zpomalily a jedna z nich využila možnosti živého facebookového vysílání. Kdokoli z jejích přátel se tak mohl podívat na hrůzyplný záznam jejich vlastní smrti. Na videu, které bylo z profilu dívky odstraněno, je slyšet, jak se starší z dívek ptá: „Vysíláš to živě?“, odpovědi už se ale nedočkala. Místo toho zní záznamem skřípění brzd a náraz.

Řidič tahače, který jel za nimi, jejich malou Suzuki nejspíše přehlédl. Podle jednoho ze svědků jí totiž nesvítila zadní světla. Náraz do zadní části auta byl tak silný, že okamžitě začalo hořet. Dívky prakticky neměly žádnou šanci. Přivolaní hasiči museli jejich ostatky z auta vyštípat a kvůli silnému ohoření těl budou muset být jednotlivá těla identifikována pomocí DNA testů.

Třetí dívka, která s nimi jela v autě, si vystoupila o několik minut dříve. Podle jejích slov jí záznam z nehody úplně zlomil. Policie nehodu dále vyšetřuje a hledá další očité svědky, proti řidiči tahače zatím žádná obvinění vznesena nebyla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání