Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec zapomněl Kristínku (†2) v rozpáleném autě: Našli ho mrtvého!

Autor: shp - 
8. prosince 2016
12:01

Loni ji zapomněl v Nitře v rozpáleném autě několik hodin. Dvouletá dcerka Kristínka neměla šanci extrémní teploty přežít. Otec Jozef Kurák (†58) dostal za smrt svého dítěte od soudu minulý měsíc dvouletou podmínku. Teď ho ale našli mrtvého na cestě mezi Pohranicemi a Malantou.

Tělo Jozefa našli na zemi jenom kousek od domu, kde žil se svou manželkou. Podle informací Plus Jeden Deň měl na sobě sportovní oblečení. Jozef si s největší pravděpodobností šel zaběhat. Že by ho skolil nesnesitelný žal?

„Předběžně bylo vyloučeno cizí zavinění této smrti, přesná příčina bude známa až po pitvě. V této souvislosti jsme přijali trestní oznámení pro podezření z trestního činu usmrcení,“ řekla nitranská policejní mluvčí Renáta Čuháková.

V domě Kurákových v Pohranicích se večer svítilo a podpořit zdrcenou manželku přišla blízká rodina a přátelé. „Dnes se k tomu nechci vyjadřovat, je to pro nás velmi těžké,“ řekl Jozefův ztrápený syn. Nejdřív přišel o sestřičku, nyní o tátu.

Jozef žil v Pohranicích u Nitry a místní se o něm vyjadřují jenom v dobrém. Někteří z nich spekulují i o možné sebevraždě, co by mohla potvrdit i slova jeho přítele. „Nevíme, co se stalo. Všechno jsou to jen spekulace. Znali jsme se 40 let, byl vždy zdravý,“ řekl.

„Bydlel kousek ode mě, byla to skvělá rodina, drželi spolu i přes tragédii, která je postihla,“ řekl soused, který si nepřál být jmenovaný. Jozef dostal za smrt dcery dvouletou podmínku. „Nezbavuji se zodpovědnosti. Cítím vinu, že jsem nedokázal ochránit svoje dítě,“ řekl u soudu.

13ka ( 24. ledna 2017 03:27 )

 Chudák paní. Taky jsem se nad tím víc zamýšlela. Pokud bych měla jakékoli vnitřní pochyby, nedokázala bych obejmout člověka, ani manžela, který zapomněl mé dítě v autě. S pochybami bych se mu nedokázala ani podívat do očí. Zmizela bych. Neustála bych to a truchlila bych o samotě v koutku. Ten chlap je musel obě moc milovat, musel se starat a žít jen prací a rodinou. Skvělý táta a manžel. Hodný člověk. Neštěstí se stávají a nevyhýbají se ani tam, kde je láska. Sice si neumím představit, že bych na svého syna takto zapomněla, ale stalo se jim to a snad to takto tedy asi i bylo.

steelheart ( 9. prosince 2016 16:49 )

opravdu upřímně je všechny lituju, celou rodinu je to neštěstí, snad budou mít dost sil žít dál - otec už sílu neměl

hejpockej ( 9. prosince 2016 03:40 )

 uprimnou soustrat rodine

bum-bec-bum ( 8. prosince 2016 20:17 )

Bože bože co jsi to stvořil? Otec je mrtvý, chápeš to? Co ještě? Měl by být pochován za hřbitovní zdí, abys byla spokojená?

nika70 ( 8. prosince 2016 19:41 )

Nikdy bych nikomu neodpustila, že moje dítě někde zapomněl a způsobil mu tím smrt! Není nehoda jako nehoda. Tady ten otec byl na hlídání děti velmi nezodpovědný!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání