Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt cyklisty (†50) na Olomoucku: Sjel ze srázu na rovném úseku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK ljš - 
7. prosince 2016
10:32

Mezi Tršicemi a Penčicemi na pomezí Olomoucka a Přerovska zemřel v úterý odpoledne padesátiletý cyklista. Kdy přesně se nehoda stala, není jasné. Muž totiž sjel ze srázu a až po nějaké době ho mrtvého nalezl projíždějící řidič. Okolnosti nehody policie zjišťuje. Případ vyšetřuje pro podezření z usmrcení z nedbalosti.

Cyklista podle policie zemřel někdy mezi 14:00 a 15:30 poté, co projížděl rovný úsek ve směru z Tršic na Penčice. „Z prvotního šetření vyplývá, že padesátiletý cyklista z prozatím přesně nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci vpravo, sjel ze srázu a narazil do oplocení pozemku u silnice. Při nehodě utrpěl vážné zranění, kterému na místě podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Muže nalezl kolem 15:30 projíždějící řidič, který přivolal policisty.

V úterý v podvečer zemřel po nehodě v Tovární ulici dvaašedesátiletý řidič Volva. Podle policie muž z dosud nezjištěných příčin zezadu narazil do vozidla Ford Focus, poté volvo narazilo do středových svodidel. Jeho řidič zemřel po převozu do nemocnice. Příčiny nehody policie zjišťuje, dodala Urbánková.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání