Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Čecha zatkli za ubodání blonďaté krásky, schovával se ve sněhu při mrazech –30 stupňů Celsia

Autor: shp - 
6. prosince 2016
14:21

To je ona, krásná blonďatá dívka ze Skotska, která byla ve Finsku brutálně ubodána. V chladné zemi pracovala Rebecca Johnson (†26) jako turistický průvodce. Osudný se jí podle všeho stal vztah s Čechem, kterého tam potkala. Policie z její vraždy viní právě jeho.

Žena zabitá ve finském Laponsku byla identifikována jako Rebecca. Turistická průvodčí dětem ukazovala, kde žije Santa Claus, a pořádala výpravy na spřežení se psy za jeho domovem. Mezi všemi byla velmi oblíbená.

„Byla to nádherná dívka. Přijela jsem domů z Edinburghu, když jsem měla na telefonu dědečka, který mi řekl, co se stalo. Nedokázala jsem se s tím nejdřív smířit. Pro její rodiče a prarodiče je zničující ztratit ji před Vánoci,“ řekla prateta Rebeccy Val Laing.

Policie po její vraždě okamžitě rozjela velké pátrání po vrahovi, kterým je podle všeho 36letý muž z České republiky. Strážci zákona ho našli po několika hodinách. Krčil se ve sněhu v mrazech ­ –30 stupňů.

Kdyby ho nenašli, možná by umrzl. Co přesně se mezi párem stalo, není jasné. Vše jsou zatím spekulace. Teď je na zadrženém Čechovi, zda půjde s pravdou ven a bude spolupracovat s vyšetřovateli.

bezodkladne ( 6. prosince 2016 18:26 )

Krásku si představuji jinak, Tohle je nějaká Marfuša z Mrazíka. Ale je dobře že ho dopadli

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání