Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Brutální nehoda na videu: Řidič (18) si hrál s telefonem a smetl seniora (82)

Autor: lm - 
5. prosince 2016
19:04

Hrál si s telefonem, nevěnoval se řízení a srazil dvaaosmdesátiletého seniora. Mladý řidič (19) chodci způsobil velmi vážná zranění, se kterými skončil na pět měsíců na jednotce intenzivní péče a následky si nese dodnes. Za to si mladík vysloužil 20 měsíců ve vězení pro mladistvé a dva roky zákazu řízení.

K děsivé nehodě došlo ve waleském městě Port Talbot. Tehdy osmnáctiletý Ryan Niner se v mini cooperu řítil ulicemi a hrál si na telefonu. Kvůli tomu si nevšiml seniora Arthura Bamseyho (82), který zrovna přecházel vozovku. Auto do chodce narazilo takovou rychlostí, že chodec letěl vzduchem a dopadl na hlavu.

Arthur Bamsey skončil s vážnými zraněními na jednotce intenzivní péče. V nemocnici je už šestnáct měsíců a stále si nese následky. Podle žalobkyně přijímá potravu trubičkou a skoro nekomunikuje. Rodina ale nepřestává doufat, že se z toho dostane.

Ryan Niner se navíc ani po nehodě nechoval ukázkově. Policisté ho chytli minulý týden s marihuanou a boxerem v kapse. Soud mladíka poslal na 20 měsíců do vězení pro mladé kriminálníky a uložil mu na dva roky zákaz řízení.

Video  Osmnáctiletý mladík se nevěnoval řízení a srazil seniora (82).  - YouTube
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání