Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krkavčí matka: Dávala dceři drogy, aby si mohla užívat milostné hrátky s přítelem, dívka v nemocnici zemřela

Autor: aba - 
1. prosince 2016
23:10

Otřesný případ matky řeší soud v Anglii. Michala Pyke, (37) tu spolu se svým teď už ex-přítelem čelí obvinění, z psychického i fyzického zneužívání dcery Poppy (†4), která za nejasných okolností zemřela v červnu 2013. Matka jí spolu s přítelem měla podávat drogy a utišující léky, aby jí dcera nerušila při sexuálních hrátkách s přítelem.

Pyke je obviněná z podávání drog čtyřleté dívence kdykoli, kdy nebylo vhodné, aby byla vzhůru. Zvláště tedy v případech, kdy si se svým tehdejším přítelem chtěla užívat nerušeného sexu. Důkazy hovoří o diazepamu, ale při pitvě byly v dívčiných vlasech nalezeny i stopy ketaminu a heroinu. K podávání drog mělo docházet více jak šest měsíců a podporují to i důkazy nalezené u obviněné doma. Policie zde objevila více než tisíc tablet návykových prášků schovaných různě po bytě.

Dle slov státního zástupce nelze matku s mužem soudit za usmrcení, protože neexistují přímé důkazy, které by dokázaly, že následná dívčina smrt byla způsobená jejich chováním. V roce 2013 byla holčička nalezená doma na pohovce a nedýchala. Byla převezena do nemocnice, kde byla druhý den odpojena od přístrojů a zemřela. Během vyšetřování se nepodařilo jasně prokázat příčinu dívčiny smrti.

centrum ( 11. prosince 2016 21:54 )

a kde byl otec ditete - proc ten se nezajimal, co se s jeho ditetem deje, kde a jak zije? otec je prece zodpovedny za sve dite ... proc nezakrocil? to mu bylo uplne lhostejne, ze jeho dite nekdo dlouhodobe oblbuje diazepamem a jinymi drogami? to si niceho nikdy nevsiml? proc se nezajimal vcas, neseparoval sve vlastni dite od jeho matky a nealarmoval policii, lekare, britsky "OSPOD"?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání