Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Turistku (25) po znásilnění zavřeli do kriminálu: Dívka popsala, co si prožila

Autor: lm - 
28. listopadu 2016
21:15

Na vysněné dovolené ji znásilnili a namísto pomoci se dočkala kriminálu. Britka Zara-Jayne Moisex (25) popsala, čím si prošla v Dubaji poté, co se obrátila na tamní policii. Turistka byla ráda, že se dostala domů k rodině.

Britská turistka Zara-Jayne Moisex (25) byla v Dubaji zatčena poté, co ohlásila znásilnění skupinou svých krajanů. Následně strávila pět dní ve vězení, kde panovaly strašlivé podmínky. Hrozily jí až tři roky vězení, naštěstí se ale dostala zpět do Británie. Dívka nyní promluvila o tom, co si prožila.

Dívku v dubajském hotelovém pokoji znásilnili bratranci Louis Harris (24) a David Butlin (22). Z videa, které jeden z nich natočil, podle úřadů vyplývalo, že dívka k sexu dala souhlas. Úřady jí proto chtěly potrestat za mimomanželský sex. „Celá ta myšlenka toho, že jsem k sexu s těmi muži dala souhlas, je naprosto chybná. Vykreslili mě jako ďábla, ale jediné, čeho jsem se dopustila, bylo, že jsem říkala pravdu,“ uvedla pro britský deník The Sun Zara-Jayne.

„Nejela jsem do Dubaje, abych se tam odvázala. Byla jsem tam se svým mladším bratrem. Šli jsme s nimi na drinky poté, co jsme spolu strávili několik hodin,“ popsala, jak se do jejich hotelového pokoje dostala.

Na druhý den vše ohlásila manažerovi hotelu a policii. Namísto pomoci se jí ale dostalo kriminálu. „Byl to ten nejděsivější zážitek mého života, absolutní tortura a to vše kvůli tomu, že jsem na policii nahlásila, co se mi stalo. Nikdy na to vězení nezapomenu, je to nejhorší místo, kde jsem kdy byla. Přes den nechávali zhasnuto, takže jsem jedli v absolutní tmě. V noci zase rozsvítili, abychom nemohli spát,“ dodala.

Na její záchranu se mezi lidmi vybral skoro jeden milion korun. Dívka částí peněz uhradila náklady na advokáty, zbytek chce věnovat na pomoc obětem znásilnění. 

ivoadler ( 29. listopadu 2016 11:27 )

Těchto případů je celá řada. Nejdřív se vožerou a v alkoholickém rauši se stírá rozdíl mezi chtěla - nechtěla. Jak to bylo s tou jako znásilněnou dívkou? Kluk se jí líbil, vožrali se, probudila se přefiknutá, kluk si vzal na štěstí kondom a křičela - byla jsem znásilněna! Přitom věděla hov no, co se stalo, byla vožralá jako dráteník. Tady to mohlo být něco podobného.

Xeen ( 29. listopadu 2016 11:08 )

Jaképak znásilnění. Normální multikulti obohacení. Jela za cizokrajnou kulturou a podpořila tamní systém valutami, které zaplatila za seznámení se s kulturou, kterou si sem importujeme i my.

sores ( 29. listopadu 2016 10:37 )

Je to hnus když samci neudrží ptáka v poklopci a chovají se jak zvířata v přírodě! Dokud se nebudou ptáky sekat těm co znásilní, bude se pořád znásilňovat! Nechápu proč se chlap neudrží a chová se jak nekvalitní podčlověk???

žanyn ( 29. listopadu 2016 10:27 )

Nu - a o tohle právo se snažíme i v Evropě. Někomu by se možná líbilo, byť by musel změnit vyznání a náboženství. Proto je asi stále "ticho po pěšině"....

aIIahakbar ( 29. listopadu 2016 08:16 )

Ta si pohledm o mrd přímo říká.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání