Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zubaře Marka (44) sebrali zakuklenci: Sháněl kokain kvůli sexu?!

Autor: lm - 
28. listopadu 2016
22:00

Scéna jako z akčního filmu! Dvě policejní auta a zakuklenci si o víkendu přijeli pro 44letého zubaře Marka, který pracuje v prešovské nemocnici. Zadržen byl pro podezření z drogové trestné činnosti.

Pro Marka (44), který pracuje jako stomatolog v prešovské nemocnici, si policisté přišli přímo na sídliště. Ve dvou vozidlech zablokovali jeho auto a odvedli ho s sebou. Obvinění proti němu zatím nepadlo, podle slovenských médií byl ale zadržen v souvislosti s drogovou kauzou, kterou policisté vyšetřují už skoro rok.

„Nejpozději od prosince 2015 až dosud si v Prešově a jinde nejméně jedna osoba měla opakovaně neoprávněně zajišťovat omamnou látku kokain zčásti pro vlastní potřebu a konzumaci a zčásti je před sexuálními praktikami podávat přesně nezjištěnému počtu, nejméně však třem osobám,“ sdělil TV JOJ krajský policejní mluvčí Prešova Daniel Džobanik.

Mezi lidmi, ke kterým se měl kokain dostat, je i chráněná osoba. Může tak jít o dítě, těhotnou ženu či seniora. Viníkovi za prošetřovaný trestný čin hrozí 10–15 let za mřížemi. Policie zatím nechce uvést, jak v kauze zadržený muž figuruje.

Video  Policejní razie v Prešove  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání