Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tajné odposlechy v kauze taxivražd: Taxikáře nenávidím, svěřil se obviněný v cele

Autor: dce - 
24. listopadu 2016
16:06

Soud v kauze vražd pražských taxikářů pokračoval již čtvrtým dnem. U soudu zazněl výslech dalšího svědka, zajímavé ovšem byly zejména odposlechy, které prozradily, co obžalovaný David V. povídal svým spoluvězňům ve věznici!

V únoru a dubnu 2014 měl David V. podle obžaloby zabít celkem tři taxikáře. Měl je zastřelit a v jejich autech se pak krátce pohyboval po Praze a blízkém okolí. David V. vinu pochopitelně odmítá. Proti němu ale hovoří výslechy jeho spoluvězňů, kterým se právě David V., ale i jeho bratr měli ohledně vražd svěřit.

„Petr V. (bratr obžalovaného, pozn. red.) mi řekl, že se stala špatná věc, že jeho bratr polkl sklenici od léků a udělal špatnou věc, jako ty vraždy taxikářů!“ prozradil u soudu Josef G., který seděl ve vězení s bratrem obžalovaného.

U soudu ve čtvrtek navíc zazněly tajné odposlechy, které byly zajištěny ve věznicích, kde za poslední dobu obžalovaný pobýval. A právě zde zaznělo něco, co by asi David V. byl radši, kdyby nikdy neřekl! Uznal totiž, že taxikáře nenávidí!

„Já je nenávidim, ne nenávidim, ale na co bych jezdil taxikama, když mohu jezdit dopravou městskou,“ řekl obžalovaný v odposlechu.

Zaznělo ovšem i to, že si David V. vlastně ani nepamatuje, zda je nevinný, jak tvrdí! „Já už celý noci přemejšlím, že už si myslím, že jsem to udělal, ale to oni s tim pracujou, že to na tebe takhle působí,“ řekl na záznamu.

satanson ( 24. listopadu 2016 20:40 )

Jedině dobře, aspoň se to někam posune. Zatim ale nic co by ho usvědčilo ale motá se v tom dobře.

moiaza ( 24. listopadu 2016 19:50 )

Kam se hrabou komunisté s odposlechy. To dnešní šmiráci si nás napíchnou kdy se jim zachce. Ve městech nás šmírují na každém kroku kamery. Ve veřejných budovách kamery v každém koutě. Téměř o všech majitelich mobilních telefonů mají šmíráci dokonalý přehled, kde se nacházejí. Parádní doba. V naší republice se rozhodně neztratíte. Aspoň ne šmírákům.

agfor ( 24. listopadu 2016 16:17 )

Jó odposlechy to je svinstvo. Policajti odposlouchávají každého a bez povolení soudu, strkají ry páky do dopisů, vykrádají poštu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání