Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidička (23) přehlédla odbočující auto: Holčička (5) bojuje o život

Autor: lm - 
24. listopadu 2016
21:16

Malá holčička (5) bojuje o život poté, co její maminka přehlédla odbočující auto a narazila do něj. Mladá řidička v autě vezla své tři děti. Všechny děti byly připoutané v autosedačce, vážně zraněná holčička ale při nárazu vyletěla dopředu. 

K vážné dopravní nehodě došlo mezi slovenskými obcemi Senica a Jablonica, kousek od českých hranic. Postarší žena v opelu chtěla odbočit z hlavní cesty na vedlejší, třiadvacetiletá řidička za ní ale nestihla zareagovat a narazila do zadní části auta.

Při nehodě se zranili všichni pasažéři, nejhůře na tom ale je pětiletá holčička, pro kterou musel přiletět vrtulník. Dítě momentálně bojuje o život v bratislavské dětské fakultní nemocnici. Podle informací TV JOJ seděla holčička v dětské autosedačce uprostřed, náraz ji ale měl vymrštit až na čelní sklo. Zatím není jasné, jestli dítě bylo připoutané správně.

„Policisté ani u jedné z řidiček nezjistili alkohol. Vyšetřovatel zahájil ve věci trestní stíhání pro těžkou újmu na zdraví z nedbalosti,“ řekla televizi Marie Linkešová, trnavská policejní mluvčí.

Video  Při vážné dopravní nehodě se zranila holčička (5).  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání