Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Toho grázla maminka ze všeho vyseká, bojí se kamarádi zastupitele, kterého srazil zabiják v BMW

Autor: aba - 
24. listopadu 2016
13:12

V pondělí večer došlo k tragické nehodě, při které zemřel podnikatel, tchán plzeňského hejtmana a obecní zastupitel Petr G. Při projížďce na kole ho srazil Milan S. v BMW, který je postrachem celého okolí. Od nehody utekl a krvácejícího muže nechal zemřít. Policejní psi ho brzy vystopovali. Nyní se však ukázalo, že je znovu na svobodě. Jak je to možné?

Nejen místní lidé kvůli tomu oprávněně zuří. Proč je zločinec, který je odpovědný za smrt člověka, propuštěn a může volně odejít domů?

Podle vyjádření jednoho ze sousedů pro server krimi-plzeň to navíc nebyl první incident, který má muž zodpovědný za nehodu na svědomí. „Je to grázl, nic jiného, a ví to tady každý. Zdaleka to není jeho první průšvih a ani jeho první nehoda. Má jen štěstí, že mu pořád za zadkem stojí jeho máma a ta mu pomůže se ze všeho vyvléknout. Problémy má už od patnácti let a tohle bylo jen nutné vyvrcholení, které jednou přijít muselo. Má za sebou krádeže, říká se tady, že prodává drogy, a i to, že měl sebraný řidičák a stejně jezdil dál bez něj. Milan už boural tady ve vesnicích několikrát, naboural třeba do stromu nebo spadl s autem do škarpy...“

Z vyjádření Policie ČR se zdá, že se ale jedná o jediný právně správný postup. „Muž je pořád podezřelý, ale v současné chvíli musíme pro případné zahájení trestního řízení počkat, až přijdou znalecké posudky. Vzhledem k tomu, že řidič nebyl obviněn, nemohl být ani podán návrh na vzetí do vazby.“

To potvrzuje pro krimi-plzeň i oslovený právník. „Mám za to, že v daném případě je postup policie jediný možný, protože policie musí nejprve shromáždit materiály, na základě kterých bude možno dotyčnému sdělit obvinění, a až poté bude moci být podán návrh na vazbu.“

19jirka74 ( 24. listopadu 2016 21:41 )

Dělal jsem taky pod jedním takovým mladším kolegou. Ktery se vysplhal na sefa. Já jsem odesel. Ale vím ze to jsou krivaci co nebyli na vojne a kdyz jde do tuheho tak utecou!

spacek ( 24. listopadu 2016 20:54 )

fotrpjotr a willi nějak mi uniká co má společného sjetý grázl mimochodem né poprvé s Havlem či Zemanem vy dva také něco hulíte?????? DISKUZE K VĚCI NÉ MÍCHAT HRUŠKY S JABLKY!!!! A i titulek že ujel či neujel je mimo mísu on totiž utekl!!!!! Tak se tu napadejte a melte o h...ě a žerte se navzájem)))))

pomoooc-hori ( 24. listopadu 2016 17:44 )

smejde jinej nick bys tam nemel?howado

naidkavopruz ( 24. listopadu 2016 17:41 )

Židli bych o něj přerazila,grázl jeden

pandemo ( 24. listopadu 2016 17:24 )

 Nemám potřebu se kohokoliv zastávat, ale uvědomte si že se v článku píše že šlo o nehodu (nezabil ho úmyslně), je jasný že následky z toho nést musí, ale podle mě není důvod ho zavřít do vazby pokud s policií normálně spolupracuje a dostaví se k soudu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání