Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž znásilnil přítelkyni, když rodila? Šokující rozsudek soudu

Jsem nadrženej: Muž znásilnil svou těhotnou přítelkyni, když začala rodit (ilustrační foto)
Jsem nadrženej: Muž znásilnil svou těhotnou přítelkyni, když začala rodit (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
26. listopadu 2016
07:42

Neuvěřitelný případ rozplétal britský soud. Čtyřicetiletý muž měl znásilnit svou přítelkyni, když začala rodit! Přestože ho prý žena prosila, aby to nedělal, muž dál pokračoval. Poté dle obžaloby dělal, jakoby nic a přítelkyně se v klidu zeptal, zda jí má napustit vanu. Podle obhájce oběti muž před činem prohlásil: „Jsem nadrženej!“ Soud nyní vynesl rozsudek.

Britský pár byl spolu již sedm let. Pár okamžiků jim ale změnilo život. Mladá žena ucítila počátek porodu uprostřed noci, když už její partner spal. Podle obhájce si klekla, na všechny čtyři, aby ulevila bolesti z kontrakcí – tato poloha jí k tomu měla být v minulosti doporučena.

Místo toho, aby muž zavolal záchranku nebo svou rodící přítelkyni utěšoval, postavil se za ni se slovy „Jsem nadrženej! a znásilnil ji, zaznělo u soudu. „Jeho partnerka mu odpověděla něco ve smyslu, jestli si dělá legraci," řekl obhájce poškozené.

„Normálnímu člověku by bylo jasné, že si to žena nepřeje, už kvůli tomu, že křičela bolestí, ale ona ho navíc prosila, aby přestal, dodal advokát.

Po činu se dle slov obžaloby navíc muž choval, jako by se nic nestalo, a své přitelkyni nabídl, že jí napustí vanu. Později žena porodila v nemocnici jejich syna. Když byla propuštěna, odjela ke svým rodičům, protože topení v bytě, kde bydlela s přítelem, bylo rozbité.

Až když se vrátila domů, celou událost nahlásila. Obhájce tvrdí, že po porodu byla žena psychicky uvolněná, když se ale vrátila na místo, kde se vše událo, nedokázala už celou věc skrývat. Novopečený otec se podle ní navíc k dítěti choval nevhodně. Tvrdil o něm, že je „rozmazlený malý spratek, a matku často ani nenechal, aby utišila jeho pláč.

Po pětidenním soudním stání byl vynesen překvapivý rozsudek. Muž byl celé obžaloby zproštěn a očištěn.

lenkamitkova ( 29. listopadu 2016 12:43 )

se divím, že jsi ještě nepraskl ty

pepen ( 26. listopadu 2016 13:21 )

Co k tomu dodat-soudy jsou stejné,jako v Česku.To byla určitě ženská a byla taky nadržená-proto ten výsledek!!!!Taky bych jí to přál!!!!!!

sores ( 26. listopadu 2016 12:19 )

Takovému doby.tkovi uříznout ptáka, je to psychicky narušená be.stie.Ten už bude jenom škodit ve společnosti,je to nekvalitní podčlověk,hnus! Rozhodně nemůže být normální!!! Ještě z porodnice měla zavolat na něj policii. Být otcem té rodičky tak bych ho tak srovnal že by ho máma nepoznala.

Reno123 ( 26. listopadu 2016 10:05 )

 bože to sou názory a proč by se to jako nemohlo stát vy chytraci magoru je hodně spíš mě udivuje ze ho propustili svět se v *** obrací

illyria ( 25. listopadu 2016 06:22 )

 Sice sem jim u toho nesvítila, ale dělá to na mě dojem, že začínají bojovat o výchovu dítěte, tak si matka vzpomněla, že vlastně byla znásilněna... Něco jako ty slečny od J. Assange

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání