Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přítelkyně zavražděného taxikáře se u soudu málem složila! Vím, že to udělal, prohlásila

Autor: mka, dce, ljš, haj - 
24. listopadu 2016
06:51

Podívat se do očí někomu, kdo nás připravil o milovanou osobu, si pokaždé žádá hodně vnitřní síly. Není tedy divu, že k soudu v procesu s Davidem V. (35), obžalovaným ze zabití tří pražských taxíkářů, většina příbuzných obětí vůbec nedorazila. Výjimkou se stala družka posledního zavražděného, která nejenže přišla, ale dokonce prozradila, co si o údajném taxivrahovi myslí.

Dominika (25) žila s Danielem C. (†25) a vychovávala s ním dceru. I když od smrti jejího partnera uběhly už víc než dva roky, stále ji ztráta velmi bolí. K soudu proto dorazila velmi rozrušená a jen s vypětím všech sil se nezhroutila. „Když jsem vešla do soudní síně, celá jsem se rozklepala, myslela jsem, že to nezvládnu,“ svěřila se žena.

Přesto v sobě ale našla dost odvahy a v přelíčení svědčila. Popsala například Danielův přístup ke klientům. „Říkal, že zákazníky chce mít vepředu, aby na ně viděl, ne vzadu,“ vypověděla tichým hlasem. Její tvrzení se ovšem trochu rozchází s tím, jak mrtvého zásady v telefonickém rozhovoru zhodnotila jeho maminka: „Ne, on byl začátečník. Strejdové mu říkali, že by je měl dávat dozadu, ale on byl drobounký, tichý, on by nedokázal nikomu poručit.“

VŠE O KAUZE TAXIVRAH ČTĚTE ZDE>>

Dominika rovněž vyprávěla, co se odehrálo v osudnou noc, kdy její druh přišel o život. „Odešel v osm večer a asi do jedenácti jsme byli v kontaktu. Psala jsem mu, že jsem dala naši dceru spát, on mi říkal, že večeřel, a podobně,“ popisovala. Jen těžko tehdy mohla tušit, že už se Daniel domů nikdy nevrátí a nic dalšího už si nikdy nebudou moci říct.

„Žije se nám špatně, Daniel nám hrozně chybí. Nejen jako finanční opora, prostě celkově,“ uvedla také maminka pětileté holčičky, na kterou teď zůstala sama.

Při Dominičině výpovědi se David V., kterého policie považuje za taxivraha, tvářil poměrně zkroušeně a uhýbal pohledem. Zato ona si ho zřejmě stihla prohlédnout dobře. Jak jsem se na něj podívala, nějak jsem věděla, že to udělal,“ prohodila žena na adresu obžalovaného, když odcházela ze soudní síně.

Pohřeb taxikáře Daniela C.:

Video  Pohřeb taxikáře Daniela C. byl plný emocí  - Tomáš Polák, Karel Dlabač
Video se připravuje ...

Celý průběh soudu jsme sledovali online. Dnešní pokračování už od 9:00!

BobsTlaskac ( 24. listopadu 2016 09:03 )

ty demente, ty si u toho byl a videls ho? ze je to fetackej chmatak vsichni vime ani on sam se s tim netaji. Ze by to byl trojnasobnej dokonalej vrah kterej nezanecha jedinou stopu v aute v kterym by jel cca. 60 km tak tomu fakt neverim. Zaplat panbuh ze ta svedkyne co se na nekoho podiva a vi jestli je nebo neni vrah nema zadny rozhodovaci pravomoce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání