Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Maddie žije v Římě?! Zmatená dívka mluví jen anglicky a spí na ulici. Je to ona, tvrdí pátrači

Autor: lm - 
22. listopadu 2016
10:27

Je tohle ztracená Maddie? Po ulicích v Římě se potuluje světlovlasá teenagerka, která svým vzhledem notně připomíná malou Madeleine McCann, která se ztratila před devíti lety. Dívka navíc prý nemluví italsky a na otázky odpovídá v angličtině.

Italská policie v Římě objevila světlovlasou teenagerku, která u sebe neměla žádné doklady a nemluví italsky. Na otázky prý odpovídá v angličtině. Podle místních dívka slyší na jméno „Maria“, ale ona sama pokaždé uvádí, že se jmenuje jinak. Dívka spí na ulici a chodí ve stále stejném oblečení.

Amatérští pátrači na internetu si všimli, že teenagerka je podobná malé Maddie, po které se pátrá už dlouhých devět let. Obě mají světlé vlasy, modré oči a podobné rysy v obličeji. Jediným rozdílem je skvrnka v oku, kterou měla Maddie a tulačka z Říma ji nemá.

Teenagerka by ale klidně mohla být jiným dlouho ztraceným dítětem. Spekuluje se například o Amandě Adlai z Michiganu, kterou v roce 2008 unesl její táta. V současnosti by jí bylo 15 let. Další variantou je pak Maria-Brigitte Henselmann z Německa, která zmizela v roce 2013. V současnosti by jí bylo 16 let.

Tříletá Madeleine McCann se ztratila v roce 2007, když byla na dovolené se svými britskými rodiči Kate a Gerrym v Portugalsku. Otec s matkou uložili holčičku i její dva sourozence a šli na večeři s přáteli do nedaleké restaurace. Když se však vrátili, nejstarší holčička v pokoji nebyla.

janka69 ( 22. listopadu 2016 20:43 )

nie je to ona!!!!! Maddie má vyditeľný defekt na pravej zreničke a tá bezdačka to nemá , ono sa to nestratí , ani z toho nevyrasie...takže žiadna senzácia sa nekoná , to dievčatko je buď niekde v thajsku v bordeli , alebo mrtve..

denneter ( 22. listopadu 2016 19:13 )

Navíc ta fetka je zrzavá a ta malá bloncka.

zamlzena ( 22. listopadu 2016 15:35 )

Jednoduchý náhled. A u Trumpa diskuze, asi právě z důvodu takových diskutujících "raději" není, ale o problému rasismu by bylo dobré MLUVIT, nikoli strkat hlavu do písku.

sugarbitter ( 22. listopadu 2016 15:22 )

Neni to ona, malá má u kořene silnější nosík, a dané proporce se s věkem nemění.

vosavopruz ( 22. listopadu 2016 14:20 )

Podle mě malá Maddie byla znásilněna a zavražděna,ale hodně malé procento že žije někde v cizině je.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání