Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zločinec věznil pět žen a dívek, nutil je k prostituci

Autor: els - 
20. listopadu 2016
22:15

Richard Knider Jackson byl zatčen a obviněn z prodeje sexu. Ve svém domě v Detroitu měl věznit dvě náctileté dívky a tři dospělé ženy a nabízet je k sexu na internetu. Dvěma dívkám se podařilo uprchnout a zavolat policii.

Jackson, který seděl střídavě za mřížemi prakticky celý svůj dospělý život, nalákal dvě náctileté dívky a tři ženy do svého domu na drogy. „Podával jim heroin tak dlouho, aby se staly závislými,“ píše se v prohlášení.

„Když už byly závislé, tak je Jackson a jeho společníci nutili k sexu, který nabízeli na internetové stránce výměnou za drogy,“ stojí také v prohlášení. Když se ženy snažily proti sexu vzdorovat, tak je Jackson zbil. Nutil je k prostituci a zároveň je také nabízel k sexu na stránce Backpage.com.

Ve čtvrtek se však dvě dívky z domu osvobodily a zavolaly policii. Ty jsou teď však nezvěstné. „Ženy vypověděly, že byly v domě drženy velmi dlouho,“ řekl speciální agent FBI Michael Glennon.

Jacksona z činu usvědčuje jeho mobilní telefon, skrze který domlouval detaily sexu s drženými ženami. Již dříve byl trestán za držení drog, napadení či ozbrojené loupežné přepadení. Zatím není jasné, jestli budou v případu obviněni i další lidé.

zemekf ( 21. listopadu 2016 00:18 )

mě nutili chodit do práce

byvalyvoliccssd4 ( 20. listopadu 2016 23:44 )

Jestli neměl EET, tak je to opravdový vyvrhel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání