Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Budu hrát ruskou ruletu a sundám ze silnice každé auto: Agresor pak čelně narazil do policistů

Autor: dce - 
18. listopadu 2016
13:25

Skutečně drama zažili policisté z Jindřichohradecka. Když se jim ozval na tísňovou linku anonym, který hrozil „ruskou ruletou“ na silnici a nakonec i útokem na benzinovou stanici, museli rychle svolat všechny hlídky a muže, který jim vyhrožoval, zastavit. Jedné z hlídek se to nakonec podařilo, ale asi nečekali, že muže zastaví srážkou s vlastním vozem!

„Budu hrát s autem ruskou ruletu a sundám ze silnice každé auto…,“ to zaznělo z tísňové linky policistů na Jindřichohradecku. Muž volal z již rychle jedoucího vozu a vyhrožoval, že „to napálí do čerpací stanice a že je tam za pár minut“. Operační důstojník zvládl zjistit, že se muž pohybuje kolem Dačic, kam zamířily všechny dostupné hlídky. 

Další informací, která se nesla vysílačkami, byla možnost, že útočníkem, který vyhrožuje, by mohl být třicetiletý psychicky nemocný muž, užívat by měl vozidlo značky Daihatsu,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Dvojice policistů ve voze u Dolních Němčic ani nestihla dojet k čerpací stanici, kterou měli hlídat. Rozrušený muž do to do nich čelně napálil v plné rychlosti!

Oba policisté utrpěli zranění, útočníka přesto zajistili. Pachatel byl převezen do nemocnice. Jeden z policistů byl ráno propuštěn do domácího léčení, druhý policista utrpěl při střetu těžké zranění a byl hospitalizován,“ doplnil mluvčí.

Policisté podle závěru celé akce věří, že muž výhrůžky myslel vážně. Nyní mu hrozí za násilí proti úřední osobě tři až dvanáct let.

oliiiii3 ( 18. listopadu 2016 17:06 )

Tak to snad bude odsouzeny v brzske dobe, jinak by se psalo kdo byl vlastne vinik. Takhle maji alespon jasny dukaz.

noacojezase ( 18. listopadu 2016 15:53 )

A přitom stačilo říct, doběhni pro tu čepici a ....

bohdazi ( 18. listopadu 2016 15:51 )

Mohl sejmout Vaši rodinu. Stále si myslíte, že si děláte ......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání