Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poslední šance Lukáše Nečesaného na svobodu: Krvavý útok na kadeřnici jde znovu k soudu

Autor: dce - 
18. listopadu 2016
12:53

Zapeklitý případ pokusu o vraždu, ze kterého je podle obžaloby a následného rozhodnutí soudu vinen Lukáš Nečesaný, se už podruhé vrací k Nejvyššímu soudu, který loni v květnu zrušil rozsudek a Lukáše propustil. Jak to dopadne tentokrát?

Lukáše Vrchní soud v Praze na konci srpna už podruhé odsoudil na třináct let za pokus o vraždu. Podle obžaloby měl Lukáš v únoru 2013 napadnout hořickou kadeřnici těsně před zavírací dobou. Žena brutální útok polenem přežila. Lukáš se na policii přihlásil jako svědek, který byl u kadeřnice pár minut před útokem. Nakonec byl zatčen a obviněn.

Kadeřnice Lukáše při rekognici neidentifikovala jako útočníka, přesto byl mladý muž odsouzen na 16 let. Vrchní soud případ vrátil krajskému k opětovnému projednání. Rozsudek zněl opět 16 let, vrchní soud ho o tři roky snížil.

A Nejvyšší soud ho nakonec loni v květnu zrušil úplně. Lukáš byl volný. Ale bohužel ne na dlouho. Krajský soud svůj rozsudek zopakoval a Vrchní soud v Praze mu dal opět za pravdu. Lukáš Nečesaný se podle České televize už dovolal k Nejvyššímu soudu, který se tak případem bude opět zabývat. Jak celá věc dopadne, je ve hvězdách.

Lukáš Nečesaný už před několika týdny nastoupil do výkonu trestu, kde čeká na obnovu řízení.

Vše o případu Lukáše Nečesaného čtěte zde

..krakonos500 ( 20. listopadu 2016 20:38 )

A za vlády ČSSD!

8808 ( 20. listopadu 2016 07:33 )

Mattoni12 ( 19. listopadu 2016 00:32 )

 A ty babe se divim.ten útočník běhá po svobodě!To bych klidný spaní neměl!

Mattoni12 ( 19. listopadu 2016 00:30 )

 O cem to tady proboha pisete!kluk sedí a ten zmetek co si u soudu vymyslel svedectvi,ten vrah odsouzeny na 25 let byl převezen z Valdic do VIP na Ruzyn!Za co asi? Jak je možné dostat výhodu chodit v civilu,byt na PC??takhle okaty a vy tady resite finance rodičů? Kdyby uplaceli tak kluk už je venku! Ale oni bojují za dítě.Jako každý rodič.Zamerte se na toho vraha udavače proč ma vyhody!!!zabil brutálně pritelkyni a místo ostrého vězení si užívá?určité ho propusti za "dobre chování " Tohle vy tupci reste a nezavidte finance!!!

marlen52 ( 18. listopadu 2016 18:15 )

jak dlouho se s ním budou crcat.měl by někdo počítat kolik už měli verzí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání