Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Natálie (†18) vyskočila z okna po hádce s matkou: Ta nyní popsala, co se přesně stalo

Autor: lm - 
18. listopadu 2016
14:59

Po ostré hádce s maminkou si sáhla na život. Krásná Natálie (†18) se před pár dny zabila skokem z balkonu v 8. patře. Nešťastná maminka je po tragédii na dně. Slovenskému deníku nyní popsala, co osudné chvíli předcházelo.

Tragédie se stala minulý týden, v noci ze středy na čtvrtek ve slovenském městě Zvolen. Studentka střední hotelové školy Natálie (†18) tu po divoké hádce s matkou spáchala sebevraždu. Dívka vyskočila z balkonu, pád z osmého poschodí neměla šanci přežít.

Natálčina maminka Renáta je po tragédii na dně. „Trpíme celá rodina. Nejvíc mě mrzí, že mnozí se o Natálii vyjadřují velmi negativně. Ti, kteří ji dobře znali a měli rádi, vědí, že byla velmi dobrosrdečná, citlivá, duševně vyspělá a život milovala. Byla to úžasná a talentovaná holka. To, co udělala, měl na svědomí náhlý zkrat. Šlo o setinu sekundy, neměla střízlivou hlavu,“ popsala slovenskému deníku Plus JEDEN DEŇ.

Natálka prý milovala literaturu a zpěv. Jindy optimistickou dívku ale v posledních měsících provázely problémy. Nesla těžce rozchod rodičů a chytla se špatné party. „Začala se zajímat o buddhismus a reinkarnaci, často o tom mluvila. Do toho přišly i problémy s alkoholem. Ven chodívala vždy bez peněz, ale domů se vrátila pod vlivem alkoholu. Marně jsem jí domlouvala, nedala si říct. Zničilo ji setkávání se s pochybnými osobami,“ dodala.

buban ( 18. listopadu 2016 18:18 )

Přesně. Ještě by se paní matka mohla jít vyzvracet na FB, případně požádat o finanční podporu na pohřeb.

majojo ( 18. listopadu 2016 16:21 )

 Maminky na dně, kterým se zabije jediné dítě, a ony běží svůj žal vykvákat do bulváru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání