Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Babička si klade smrt Elišky (†1,5) za vinu: Zpověď o osudném dni

Autor: lm - 
17. listopadu 2016
20:53

Proč musela malá Eliška (†1,5) zemřít? To je otázka, kterou si poslední dny klade mnoho lidí. Dívenka zemřela počátkem listopadu a její 17letá matka zprvu smrt sváděla na očkování. Jenže policisté přišli na to, že holčička byla zavražděna. Zdrcená babička Elišky nyní popsala, co tragédii předcházelo.

Od smrti malé Elišky (†1,5) uplynuly již dva týdny, lidé z Vacenovic ale stále nedokážou pochopit, proč k tragédii muselo dojít. Matka zprvu tvrdila, že svou dceru našla mrtvou v postýlce poté, co byly na očkování. Jenže vše se ukázalo být jinak.

Policisté minulý týden ze smrti Elišky obvinili její matku! Malá holčička byla podle nich zavražděna. Matka se posléze zhroutila a skončila v psychiatrické léčebně v Kroměříži. Podle výpovědi některých příbuzných si údajně chtěla sáhnout na život.

„Samozřejmě to všichni prožíváme, protože je to malé dítě a je to neštěstí, na druhé straně vůbec se v té rodině nic nedělo, dívčička nebyla týraná, prostě byla vždycky čistá, hezká, usměvavá, takže nějaký zkrat, nebo něco,“ řekla televizi Prima Jana Bačíková, starostka Vacenovic.

Jedna z nejbližších příbuzných uvedla, že v osudný den mladá matka dostala záchvat vzteku, když se dívenka probudila a začala plakat. Matka děvčátka se předtím pohádala s babičkou kvůli penězům a patrně neunesla tlak kvůli špatné finanční situaci. V amoku měla začít tělíčkem dcery třást tak silně, až jí způsobila krvácení do mozku.

Hrob malé Elišky je obsypán kytkami, věnci a plyšáky. Často k němu chodí i zdrcená babička, která si vše klade za vinu. Pro televizi Prima žena uvedla, že ten den musela na odpolední směnu do práce, což si prý bude do smrti vyčítat. Dceru ale nezavrhla a snaží se ji navštěvovat co nejčastěji.

Sedmnáctileté matce hrozí vzhledem k jejímu věku maximálně desetiletý trest. Jako dospělá by mohla dostat i doživotí.

hejpockej ( 18. listopadu 2016 03:27 )

 at si svinka hodi provaz, nikomu tu chybet nebude a stat usetri spoustu penez

hejpockej ( 18. listopadu 2016 03:25 )

 ta co si rikala "matka" byla svi*e od pohledu, skareda jako noc. A babicka, by se na ni mela vykaslat, jinak to vypada, ze souhlasi s tim co udelala a ze ji to odpustila. Vrazda maleho ditete je hnus a prasarna, tohle se neodpousti.

majojo ( 17. listopadu 2016 22:53 )

To je snad blábol, kterej ani Šmuclerka nevydejchá. No a pro obyvatele té zapadlé vísky: Když na hrobeček přihodíte plyšáka, máte svědomí čistý?

buban ( 17. listopadu 2016 21:32 )

To chtěla těhotenstvím a případným porodem řešit svoji finanční nouzi?

buban ( 17. listopadu 2016 21:26 )

Babka jede na uznání dcery nepříčetnou, psychicky nemocnou. Takže na osvobozující rozsudek. A kde byla, pizda, když její dcera otěhotněla?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání