Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Budu vraždit! Oznámil anonym na lince 112: Byl to uprchlý pacient psychiatrie

Budu vraždit! Oznámil anonym na lince 112: Byl to uprchlý pacient psychiatrie
Budu vraždit! Oznámil anonym na lince 112: Byl to uprchlý pacient psychiatrie  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
17. listopadu 2016
14:47

Krušné chvilky zažili členové záchraných složek ve středu večer. Z tísňové linky jim přišel vzkaz od anonyma, že hodlá vraždit. Policie muže nakonec našla, než stihl komukoliv ublížit. Šlo o pacienta, který utekl z psychiatrie.

Závažný telefonát obdržel operátor linky 112 ve středu před osmou večerní. Volající prohlásil, že hodlá vraždit. Policisté po muži začali okamžitě pátrat. „V krátké době jsme zjistili, že volajícím byl 36letý muž, který se nevrátil z vycházky z Psychiatrické nemocnice Dobřany,“ řekla serveru Krimi-Plzeň.cz mluvčí policie.

Policisté nakonec muže našli na Tyršově mostě. Jakmile si hlídky všiml, přelezl přes zábradlí a vyhrožoval, že skočí.

Dva policisté s ním dlouze vyjednávali, až se jim nemocného muže podařilo přesvědčit, aby přelezl zábradlí zpět do bezpečí. Muž byl předán do rukou zdravotníkům, kteří ho transportovali zpět do Dobřan.

darkmarek ( 18. listopadu 2016 20:13 )

Když ty lidi zavřou nadopují, některým dávají elektrošoky a takhle špatně se k nim v léčebnách chovají, i když jsou už v pohodě tak je nutí pořád brát oblbováky s šílenýma vedlejšíma účinkama nebo jim vyhrožují elektrošoky tak se nesmí divit že některý z nich se takto začne chovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání