Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Do koly jsem jí dal prášky, pak byl sex v ordinaci a ve vířivce, přiznal lékař. Šárka ho viní ze znásilnění

Autor: Karel Janeček - 
16. listopadu 2016
14:04

Znásilnil doktor Pavel P. (38) v ordinaci dvacetiletou Šárku Č. z Ostravy? Nebo šlo o dobrovolný pohlavní styk, jak to tvrdil v soudní síni? Před divokým sexem měl podle žaloby dívce nasypat do pití uspávací a tlumící léky.

Se Šárkou se dobře situovaný lékař seznámil letos v únoru. Padli si do oka, v baru Krokodýlí ocas ve Stodolní ulici seděli až do půlnoci. „Byla nadšená, že poznala kamaráda, lékaře,“ řekl u soudu Pavel, jenž dívce týž večer prý „naordinoval“ silné léky.

Podle žalobkyně Nikoly Kuběnové šlo o Dormicum. „Léky mají sedativní a hypnotický účinek. Po požití těchto léků proběhly nedobrovolné sexuální styky obžalovaného s poškozenou,“ popsala žalobkyně. Lékař to ale vidí jinak. Chtěl prý jen pomoct.

V dobré víře jsem jí jen chtěl pomoct od akutních potíží,“ tvrdil a vysvětlil, že si mu Šárka stěžovala na akutní úzkost, spojenou s mohutnou škytavkou. „Tablety jsem jí dal do koly, ať je vypije. Říkala, že chutná divně,“ vzpomínal lékař.

A pak to přišlo. Sympatické dívce prozradil, že má u ordinace na terase vířivku. Pozval ji na kávu, i na koupel. „Svlékli jsme se do naha. Nazí jsme vlezli do vířivky,“ vypověděl lékař. Nato Šárku vyzval, aby si mu sedla na klín, a začal ji osahávat.

„Ona mi pak řekla: Chceš se pomilovat? Jen pod tou podmínkou, že to bude poprvé a naposledy,“ uvedl u soudu lékař. A začal barvitě popisovat, jak si to s dívenkou skvěle užil jako muž nejen ve vířivce, ale i na vyšetřovacím lehátku.

Připustil, že podvedl s neznámou dívkou Šárkou vlastní přítelkyni, s níž a s dětmi se chystal jenom pár hodin po souloži na rekreaci do Tater. Jakékoliv násilí však odmítl. „Necítím se vinen. Nikoho jsem neznásilnil,“ vyzdvihl lékař.

Mluvčí ostravského soudu Lukáš Delong

„K Okresnímu soudu v Ostravě byla podána žaloba ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění. Obžalovaný je ohrožen trestní sazbou od 2 do 10 let odnětí svobody.“

Žalobkyně Nikola Kuběnová

„Pan obviněný v přípravném řízení popřel svou vinu a tehdy řekl, že pohlavní styky byly dobrovolné a že o požití léků poškozená věděla. Ale vyhodnocení všech dostupných důkazů vyústilo v obžalobu. Dále byly vyhotoveny znalecké posudky na poškozenou i na obžalovaného. Podklady byly zcela dostatečné.“

Dívka žádá půl milionu

Mimo až desetileté vězení hrozí lékaři v případě prokázání viny i hrozba platby 500 tisíc korun, o něž soud Šárka požádala. Dodnes trpí panickým strachem z návštěv lékařských ordinací.

kiwi65 ( 16. listopadu 2016 19:41 )

 Jako doktor už by měl mít rozum.Na druhou stranu,co je to za kobru co vyloženě využije borce a když vidí že má prachy tak se soudí.Že by to naše etnikum nemyté pleti?Kdyby jo,tak jak na to mohl vlýzt?Divný.Plyne z toho ponaučení,drž si ptáka na uzdě,neporoučej panáka každý kobře kterou potkáš,netahej si ji domů.V lepším případě ti vybílí byt,v horším ti soudama zničí život....

vseznaleksenior ( 16. listopadu 2016 19:30 )

Toto je podstetne odlisne... Prvne ho svedla a ted ho vydira

buban ( 16. listopadu 2016 18:20 )

Což ale samozřejmě neomlouvá pana doktora, že si dal říct s klientkou, i kdyby to bylo dobrovolně. To je naprosto neprofesionální.

buban ( 16. listopadu 2016 18:14 )

Jj, již dříve jsem jinde četla, že tato slečna příležitostně za úplatu obšťastňuje návštěvníky nejen tohoto lokálu, a že to údajné znásilnění nahlásila až po několika dnech. Dokonce se snad jedná o minoritku.

hejhej ( 16. listopadu 2016 17:25 )

Typické prase doktůrek. Má přítelkyni, asi i děti a jde se kur.vit na Stodolní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání