Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tchyně Terezka o smrti zetě (†34): Kdyby šel do kostela, nezemřel by!

Autor: shp - 
16. listopadu 2016
16:29

Zemřel úplně zbytečně, říká tchyně Terézia (61) o tragické smrti svého zetě Ľudomíra (†34). Ten zahynul v neděli v košické firmě U. S. Steel, když spadl z lešení. K pádu z 24metrové výšky došlo při opravách teplárenského kotle.

V železárnách pracoval Ľudomír pro externí firmu svého strýce. Po vyučeném kuchařovi-číšníkovi zůstala manželka Monika (34) a dvě dcerky Táňa (7) a Sofia (11). Příčiny tragické smrti mladého otce od rodiny vyšetřuje policie a inspektorát práce.

Nový Čas zastihl v místě Ľudomírova domova jeho tchyni, kterou náhlý a smutný odchod zetě zasáhl. „Odešel příliš brzy, vždyť měl celý život ještě před sebou. Proč šel v neděli do práce? Kdyby šel řádně do kostela a nehnal se za penězi, byl by naživu,“ řekla Terezka se slzami v očích.

Její zeť miloval život a svou rodinu. Byl vášnivým rybářem a houbařem. Zabil se při hrozném pádu do teplárenského kotle, když byli jeho blízcí v kostele na mši. Jeho strýc má nyní na krku policejní vyšetřování, která má zjistit, co se stalo. Pro rodinu je to tragédie o to větší.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání