Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sériový vrah zabil 7 lidí a unesl mladou ženu: Matka prozradila, proč vraždil

Autor: lm - 
14. listopadu 2016
12:42

Držel ji na řetězu jako psa, jídlo jí nosil jednou denně a ještě ji mučil procházkami k hrobu přítele, kterého před ní zastřelil. Objevily se nové šokující informace z případu sériového vraha Todda Kohlheppa, který unesl mladou ženu a dva měsíce ji držel v kontejneru na svém pozemku.

Todd Kohlhepp (45) koncem srpna unesl 30letou Kalu Brown a jejího přítele Charlieho Carvera (†32). Ženu strčil do železného kontejneru na svém pozemku a přivázal ji tu řetězem ke krku a k nohám. Partnera před ní chladnokrevně popravil a zakopal ho do mělkého hrobu opodál. Celé dva měsíce pak vězněné ženě nosil jedno jídlo denně.

Kala Brown po osvobození popsala, jak ji věznitel pouštěl jen na občasné procházky. „Celou dobu jsem tam byla v naprosté tmě,“ popsala žena. Jednou ji dotáhl až k hrobům, kde jí pohrozil smrtí, pokud se pokusí utéct. Policisté doposud na Kohlheppově farmě objevili tři těla, jedno patří Charliemu Carverovi, další manželskému páru.

Televizi CBS se podařilo kontaktovat matku Todda Kohlheppa, která přiznala pravděpodobný motiv. Syn jí prý prozradil, že na něj Carver „byl zlý a měl na něj chytré kecy“. Kale prý nechtěl ublížit, ale poté, co ho viděla vraždit, si nevěděl rady, co s ní.

Kohlhepp má celkem na svědomí sedm lidských životů. Sériový vrah se při výslechu přiznal rovněž k nevyřešeným vraždám čtyř lidí, k nimž došlo v roce 2003 v jihokarolínské prodejně motocyklů. Podle matky tak učinil, protože se mu posmívali, když přišel vrátit svůj motocykl. „Todd není žádné monstrum. Nedělal to pro své potěšení. Činil tak, když se rozzlobil, protože mu bylo ublíženo,“ tvrdí matka.

Kohlhepp už jako puberťák se zbraní v ruce znásilnil 14letou dívku a strávil podstatnou část svého života ve vězení. V poslední době se živil jako realitní makléř, díky čemuž se potkal i s Kalou Brown, která mu pomáhala vyklízet nemovitosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání