Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Natálie (†18) vyskočila z okna po hádce s matkou: Může za tragédii alkohol?

Autor: rc - 
13. listopadu 2016
10:59

Divokou hádku ukončila obrovská tragédie. Natálie, osmnáctiletá studentka střední školy, se po hádce se svou mámou rozhodla ukončit svůj život. Skočila z balkonu v osmém poschodí.

Křik se ozýval v noci ze středy na čtvrtek z bytu ve Zvoleni. „Z jejich bytu vycházel velký křik. Nestalo se to poprvé, hádky mezi matkou a dcerou byly velmi časté,“ řekl soused serveru Pluska.sk a dodal: „Ale kvůli čemu na sebe tak strašně křičely, opravdu nevím.“

Podle informací serveru Topky.sk právě hádka s mámou byla důvodem, proč se osmnáctiletá dívka rozhodla ukončit svůj život. Natálie se zavřela ve svém pokoji, šla na balkon a skočila. Pád z osmého patra nepřežila.

Dívčino bezvládné tělo našla její matka, která přivolala pomoc. „Na místě jsme se osmnáctiletou mladou ženu ještě snažili oživovat, bohužel, neúspěšně. Utrpěla mnohočetná zranění neslučitelná se životem,“ uvedl pro Topky.sk mluvčí záchranářů Boris Chmel.

Podle serveru Topky.sk byly hádky mezi dcerou a matkou časté a pod tragédii se mohl podepsat alkohol. „Pověřený příslušník policejního sboru ve Zvoleni začal trestní stíhání ve věci pro přečin usmrcení,“ uzavřela policejní mluvčí.

dzambulka007 ( 13. listopadu 2016 15:28 )

Každá hysterická pí.a umí rodit děti a ty pak celý život jenom trpí.

dzambulka007 ( 13. listopadu 2016 15:18 )

Doufám, že je ted' matince líp. Otěhotnět a porodit umí každý debil, postarat se a dá dětem hezké dětství, to už je horší.

spania ( 13. listopadu 2016 11:28 )

Taková krásná holka...Udělala největší chybu svého života,že si kvůli hádce s matkou vzala život,to je přece hloupost.Takhle se problémy neřeší.Škoda jejího mladého života...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání