Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Filipínka Mary z Litoměřic před týdnem zmizela: Má deprese, rodina se o ni bojí

Filipínka Mary z Litoměřic před týdnem zmizela: Má deprese, rodina se o ni bojí
Filipínka Mary z Litoměřic před týdnem zmizela: Má deprese, rodina se o ni bojí  (Autor: Policie ČR)
Autor: uá - 
11. listopadu 2016
17:10

Beze stopy zmizela Filipínka Mary Jane Balgos (43), která už několik let žila v Litoměřicích. Její blízcí ji naposledy viděli 2. listopadu, od té doby o ní nemají žádné zprávy.

Mary Jane má psychické problémy, trpí depresemi. Mobil u sebe nemá. Rodina i přátelé se o ni obávají. „Nevíme, kam odjela, kde by mohla být. Je hodná, máme ji moc rádi a moc se o ni bojíme,“ řekla Blesku sestra Mary Jane Rosa Delma Macháčková, která pracuje jako průvodkyně v Národním památníku v Terezíně. Dodala, že sestra žije v Česku už 9 let, česky rozumí, příliš dobře ale nemluví. „Doufáme, že je v pořádku, že se o ni někdo stará,“ řekla.

Zmizelá Mary Jane měří 160 cm, má silnou postavu a rovné tmavé vlasy po ramena. V době odchodu měla na sobě zřejmě hnědé kalhoty a černou látkovou bundu. Na krku měla bílou šálu.

Může být zmatená

O Mary Jane se strachuje i komunita Filipínců žijících v Česku. O jejím zmizení se informují na sociálních sítích, na Facebooku vytvořili stránku Missing person: Mary Jane Balgos. Přátelé rodiny také zveřejnili telefonní číslo, kam mohou ti, kteří ji zahlédli, volat. „Může být zmatená, máme o ni veliký strach. Prosím, jestli jste ji, nejspíš v Litoměřicích a okolí, viděli, ozvěte se na tel. 723 090 732,“ uvedli.

Filipínka Mary z Litoměřic před týdnem zmizela: Má deprese, rodina se o ni bojí Filipínka Mary z Litoměřic před týdnem zmizela: Má deprese, rodina se o ni bojí | Policie ČR

vosavopruz ( 11. listopadu 2016 22:58 )

já bydlet v Litoměřicích tak mám taky deprese

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání