Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těhotná Jana (26) zabila přítele (†42), při hádce ho ubodala nožem

Autor: shp - 
11. listopadu 2016
20:53

Žili v divoké domácnosti, ve které byly hádky na denním pořádku. Ta poslední ale skončila tragicky. Těhotná Jana (26) ze slovenského Tvrdošína při ní zavraždila svého partnera Mira (†42). Vzala na něj nůž a ubodala ho.

Žena, která je v osmém měsíci těhotenství, již skončila ve vazbě. Podle informací listu Plus Jeden Deň půjde dítě po narození do kojeneckého ústavu. Narodit by se jí měla holčička.

Jana už porodila v minulosti čtyři děti, dvě však nepřežily. „Čeká už čtvrté dítě. Dvě, které porodila, jí zemřely. Jedno na syndrom náhlého úmrtí a druhé – to dodnes nikdo netuší,“ řekl soused Milan.

List však zjistil, že se dítě zadusilo. Nejhorší je, že v době vraždy Mira byla v bytě i společná dcerka páru Zuzanka. Té je přitom pouze rok. Dítě během chvíle přišlo v podstatě o oba rodiče.

V osudné pondělí se Jana s Mirem v pronajatém bytě v paneláku údajně pohádali. Podle sousedů byly u nich hádky téměř na denním pořádku. „Často na sebe křičeli jako smyslů zbavení,“ řekli sousedé.

Nikdo ale nepředpokládal, že ona vezme nůž a zabije ho. Ale Jana je divná, ani nepozdravila. Miro byl milejší,“ dodali. Podle policie měla žena svého partnera bodnout nožem do plic.

Sousedé tvrdí, že Miro Janu bil. Po činu skončila na psychiatrii. Nekomunikovala a nebylo ji možné vyslechnout. „Byla divná, nekomunikovala a byla uzavřená do sebe,“ prohlásil policejní zdroj. Za vraždu jí hrozí až 20 let vězení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání