Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krutí rodiče drželi syna 23 let ve stodole, spoutali ho řetězy

Autor: shp - 
12. listopadu 2016
21:43

Když mu bylo 18 let, začaly se u něj projevovat psychické problémy. Namísto toho, aby se Číňan Lu Zhi (41) dočkal od rodičů lásky a pochopení, zavřeli ho do stodoly a spoutali ho řetězy. Dřevěná budova plná slámy se stala jeho nuceným domovem a zároveň vězením po dobu následujících 23 let.

U Lu Zhiho se začaly projevovat psychické problémy, když dosáhl dospělosti. Tehdy mu někdo ukradl v přepočtu 18 tisíc korun, které si naspořil z práce.

Následně začal být agresivní na všechny kolem sebe včetně svých rodičů. „Vzali jsme ho do nemocnice, ale doktoři by ho léčili jenom za velké peníze, které si nemůžeme dovolit,“ prohlásil otec Lu Xunyao.

Rodiče se ho proto rozhodli násilím držet ve stodole, kde spal na slámě a žil v ní s kravami. Otec syna také přivázal okovy kolem kotníku, aby neutekl. Krmen byl třikrát denně, ale podmínky pro žití měl nelidské.

Takto žil Lu Zhi celých 23 let, než ho v otřesných podmínkách objevili vesničané. Číňan, který nyní není schopen ani mluvit, byl osvobozen. Teď se o něj starají dobrovolníci z nevládních organizací.

tgbg ( 13. listopadu 2016 07:43 )

Čínský komunizmus v praxi. Podobné praktiky provozovali i českoslovenští komunisti. Pokud Miloš Zeman vidí v Číně vzor, potom je škoda, že neměl tyto rodiče.

..krakonos500 ( 13. listopadu 2016 00:19 )

Naše ČSSD již dříve navrhovala zákon o eutanázii (utracení starých a nemocných lidí), samozřejmě se souhlasem dotyčného. V případě jeho nesouhlasu by rozhodl okresní výkonný výbor ČSSD. To by byl lék pro tohoto debila a pro každého pravičáka.

dalnobojcik ( 12. listopadu 2016 23:16 )

a prej ze Putin je netvor.Vzdyt tech je kolem nas nespocet.Ale amik tvrdi ze jen Volodia.Trapne a hloupe jak cela jejich demokracie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání