Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Stal se obětí vraždy? Policie i potápěči hledají Johna Broma z Hradce

Autor: ČTK, dce - 
8. listopadu 2016
13:17

Mohl se stát obětí násilného trestného činu. Policie více jak týden pátrá po Johnu Bromovi z Hradce Králové. Hledají ho už i potápeči a psovodi. Neviděli jste ho?

Policie v Hradci Králové vyhlásila pátrání po dvaadvacetiletém Johnu Bromovi, který se podle detektivů mohl stát obětí závažného násilného trestného činu. Do pátrací akce v úterý policie nasadila desítky mužů včetně potápěčů a psovodů.

„Muž byl naposledy spatřen v noci 28. října v okolí restaurace Batalion na Svatojánském náměstí v Hradci Králové,“ informovala mluvčí hradecké policie Lenka Burýšková.

 

Pohřešovaný, který je české státní příslušnosti, od svého zmizení nekontaktoval rodinu ani své známe a nenastoupil do zaměstnání. V poslední době se muž zdržoval na ubytovně Astra v hradecké Vocelově ulici. Trvalé bydliště má v hradecké Štefánikově ulici. Muž je vysoký asi 175 centimetrů a je střední postavy. Má hnědočerné rovné vlasy a hnědé oči.

Policie žádá občany, aby případné informace k pohřešovanému sdělili na bezplatnou linku 158 nebo nejbližší služebně policie.

Stal se obětí vraždy? Policie i potápěči hledají Johna Broma z Hradce. Stal se obětí vraždy? Policie i potápěči hledají Johna Broma z Hradce. | Policie ČR

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání