Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sériový vrah držel ženu svázanou jako psa: Policie objevila už třetí tělo! Muž se přiznal k 7 vraždám

Autor: lm, ČTK - 
8. listopadu 2016
14:00

Už třetí tělo vykopali policisté na pozemku Todda Kohlheppa (45), pravděpodobného sériového vraha, který léta bez povšimnutí řádil v Jižní Karolíně. Policistům se ho podařilo odhalit až poté, co u něj na farmě objevili železný kontejner, v němž byla dva měsíce pohřešovaná žena svázaná řetězy. Kohlhepp se následně přiznal k celkem sedmi vraždám.

Policie přišla na pětačtyřicetiletého Todda Kohlheppa během dva měsíce trvajícího pátrání po pohřešované partnerské dvojici, které ji přivedlo až na pozemek u města Woodruff na severozápadě Jižní Karolíny. Třicetiletou ženu, kterou podle vyšetřovatelů únosce znal, objevili policisté v pátek spoutanou uvnitř zamčeného skladovacího boxu. Tělo jejího partnera nalezli později s pomocí pátracích psů ukryté nedaleko.

Zadržený Kohlepp v sobotu policisty dovedl k místu, kde zakopal další těla. Přiznal se rovněž k nevyřešeným vraždám čtyř lidí, k nimž došlo v roce 2003 v jihokarolínské prodejně motocyklů. „Bůh vyslyšel naše modlitby,“ řekl šerif místního okresu Spartanburg Chuck Wright na adresu čtyřnásobné vraždy, která 13 let trápila zdejší vyšetřovatele.

Policisté na pozemku objevili doposud tři těla. Jednou z obětí je pohřešovaný Charlie Carver, partner nalezené ženy. Ta policistům po osvobození popsala, že musela popravu svého partnera sledovat. Policisté budou i nadále pokračovat v prohledávání pozemku.

Todd Kohlhepp byl policistům známý jako registrovaný sexuální deviant, který už jako puberťák se zbraní v ruce znásilnil 14letou dívku a strávil podstatnou část svého života ve vězení. V poslední době se živil jako realitní makléř, díky čemuž se potkal i s Kalou Brown, která mu pomáhala vyklízet nemovitosti.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání