Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vrah uškrtil těhotnou dívku (†18) a jejímu příteli (†25) uřízl hlavu: Masakr plánoval několik dní

Autor: lm - 
7. listopadu 2016
20:31

Touha po bizarním sexuální zážitku se jim stala osudnou. Mladý americký pár (†18 a †25) si chtěl dát »trojku« s mužem, kterého potkali přes internet. Brady Oestrike (†31) jim ale namísto toho přichystal hrozivou smrt.

Americký mladík Charles Oppenneer (†25) měl zvrhlé touhy vidět svou těhotnou přítelkyni Brooke Slocum (†18) souložit s jiným mužem. Přes internet se seznámili s Bradym Oestrikem (†31), který tvrdil, že s nimi do bizarních hrátek půjde. Namísto toho ale celou dobu plánoval děsivý masakr.

Policisté nyní zveřejnili videonahrávku z domu Oestrika, která zachycuje, kterak se na setkání připravoval. Oestrike nanosil do sklepa různé biče, meče, fetišistické pomůcky, sexuální hračky, spodní prádlo, taser, mačetu a střelné zbraně. Ze stropu pak visela lana a v rohu měl dokonce instalovanou klec pro psy.

Video  Brady Oestrike chystá dům.  - Policie
Video se připravuje ...

Když pár do domu dorazil, Oestrike rozpoutal nepředstavitelný horor. Vrah uřízl mladíkovi hlavu a několik dní věznil a mučil jeho přítelkyni. Nakonec Brooke, která byla v osmém měsíci těhotenství, uškrtil.

Policisté se Oestrikovi dostali na stopu při prohlížení e-mailové schránky páru. Když ale dorazili k jeho domu, pachatel sedl do auta a začal jim ujíždět. Honička skončila až nehodou a následnou sebevraždou Oestrika.  Policisté pak v kufru jeho auta nalezli uškrcenou Brooke. Její nenarozená dcerka také zemřela.

Otec Brooke se ani po dvou letech se smrtí dcery a nenarozené vnučky nevyrovnal. Podle Grega za vše mohl Charles Oppenneer, jehož nápad to byl. Brooke byla zoufalá a chtěla mu splnit každé jeho přání, aby ji před narozením potomka znovu neopustil. „Udělala by všechno, aby byli spolu. Krutě za to zaplatila,“ uvedl Greg Slocum.

 

 

 

pajato73 ( 8. listopadu 2016 07:36 )

hovadko hnusny, chce prihlizet, jak ma jeho pritelkyne v osmem mesici sex s cizim chlapem... a co videl? nuz na krku a na svedomi ma zivot holky a nenarozeneho miminka... a asi i zivoty jejich rodin, protoze s tim se vyrovnat neda... meli by mu v pekle strcit ananas do pr+de+le, ale obracene.....

ejvm1712 ( 8. listopadu 2016 05:46 )

Amíci jsou prostě hovada. To nám budou dávat za vzor takový svi.ně?

naidka ( 7. listopadu 2016 21:24 )

Ta těhotná paní byla "zvrhlá" pouze v tom, že nechtěla, aby ji její ZVRHLÝ partner opustil a souhlasila s jeho prasárnou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání