Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tragická nehoda na Slovensku: Čech (†57) nepřežil čelní srážku s luxusním vozem

Autor: rc - 
6. listopadu 2016
21:11

Tragická nehoda se stala v pátek poblíž Ružomberka.  Řidič (64) luxusního mercedesu vjel do protisměru a srazil se s octavií, v níž seděl sedmapadesátiletý Čech, který na místě zemřel.

K fatální nehodě došlo krátce po poledni. Před městem Ružomberok na Slovensku se srazila dvě vozidla. Čtyřiašedesátiletý muž, který řídil luxusní mercedes, vjel do protisměru a čelně se srazil s octavií.

„Čtyřiašedesátiletý řidič z okresu Rožňov jel od Martina do Ružomberka. Z doposud přesně nezjištěných příčin vjel autem do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím autem,“ řekl serveru noviny.sk žilinský krajský mluvčí Radko Moravčík.

Řidič mercedesu byl s těžkými zraněními převezen do nemocnice. Řidič octavie, sedmapadesátiletý Čech, nehodou nepřežil. Po silném nárazu zůstal uvězněn ve voze. Ze zdemolovaného auta se mu snažili pomoct ostatní řidiči, ale marně. Muž zemřel na místě. Z vraku ho vysvobodili až hasiči.

Video  Čech (†54) nepřežil čelní srážku s luxusním vozem na Slovensku.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

 

bizon_pepa ( 7. listopadu 2016 06:41 )

Evidentne do oktavky narazily dva mercedesy. Jeste, ze se tam nepripletla dalsi kokta, jejimuz ridici bylo 75. To noc, autor clanku zrejme tenkrat na CJ chybel.

santikxauz ( 7. listopadu 2016 01:32 )

BMW - zabijáci.

Kapybara ( 6. listopadu 2016 23:16 )

 Kolik je komu let? Hlava mi nebere.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání