Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Smrt na vysokoškolských kolejích: Mladá žena (†23) nepřežila pád z budovy

Dívka (†23) nepřežila pád z vysokoškolských kolejí.
Dívka (†23) nepřežila pád z vysokoškolských kolejí.  (Autor: ZZS Olomouckého kraje)
Autor: lm - 
6. listopadu 2016
13:49

Tragicky skončil pád třiadvacetileté dívky z budovy vysokoškolských kolejí v olomoucké Šmeralově ulici. Zraněné ženě se pokoušeli pomoci svědci i přivolaní záchranáři. Bohužel ale následkům pádu podlehla.

Záchranáři byli k vysokoškolským kolejím v Olomouci přivoláni v neděli krátce po desáté hodině. „K události vyrazila dvouposádka v tzv. potkávacím systému rendez-vous (RV+RZP) z výjezdového stanoviště Hněvotínská v Olomouci. Na místě byla nalezena vážně zraněná třiadvacetiletá žena,“ popsal mluvčí záchranářů Zdeněk Hošák.

Zraněné ženě se do příjezdu záchranářů snažili poskytnout pomoc svědci. „Do příjezdu posádek prováděl operátor zdravotnického operačního střediska se svědky události telefonickou asistovanou neodkladnou resuscitaci, návazně na to pokračovali zdravotníci v rozšířené resuscitaci. Bohužel žena na následky svých zranění na místě zemřela. Další okolnosti v tuto chvíli šetří Policie ČR,“ dodal mluvčí.

 

 

Oscarito ( 20. listopadu 2016 22:46 )

 Bezte uz do ***e se zenskyma jsou komplikovane uz od malicka a narocne!!! Lepsi zivot bez nich!!! Samej rev a buleni na facku! A na bliti umele siamska dvojctaa vetsina jak vyklonovane nechutne tranvestiti !!!!

alumno ( 6. listopadu 2016 18:19 )

Já jsem tam bydlela taky (pokud myslíte koleje v pražské Tróji a ne nějaké stejně se jmenující v jiném městě) a za mě už se tohle vůbec nehlídalo, dokonce bylo běžné, že páry bydlely spolu. Ale i tak jsem zažila dva skoky z okna budovy A, oba byly sebevražedné a ne z nešťastné náhody. Obojí byli kluci a podle toho, co se pak po koleji neslo, jedno bylo kvůli nešťastné lásce (ten kluk měl přitom těsně před koncem školy) a druhé bylo kvůli vyhazovu od státnic. Tam ovšem nebyla šance na záchranu, oba skočili z vyšších pater (budova A má 19 pater), takže to pak pro ty, kteří to viděli, bylo opravdu děsivé. K jednomu dokonce hned vyběhli medici, kteří se dole v přízemí zrovna učili ve studovně na zkoušky a slyšeli tu ránu, ale samozřejmě to bylo naprosto marné.

paralenka ( 6. listopadu 2016 16:55 )

Nevím, ale za dob studií jsem zažila vyskakovat holku z prvního patra na vedlejší koleji na 17. listopadu. Tehdy ještě baby vrátné hlídaly morálku a slečna se zapomněla na klukovské koleji. Věřím, že dnes báby přes morálku nejsou, takže důvod je asi jinde. Ale smutné to je, rodiče aby se zbláznili.

borjar ( 6. listopadu 2016 15:15 )

Smutné . Asi nešťastná láska ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání