Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Těhotnou partnerku vláčel po zemi a kopal ji do břicha: Žena potratila

Muž zbil těhotnou partnerku. Žena potratila.
Muž zbil těhotnou partnerku. Žena potratila.  (Autor: TV JOJ)
Autor: rc - 
6. listopadu 2016
23:01

Brutální útok se odehrál v Handlové na Slovensku. Muž v parku napadl svou těhotnou přítelkyni. Bil ji pěstmi, vláčel po zemi a kopal do břicha. Běsnícího muže od bezbranné ženy odtrhli až policisté. Nenarozené dítě útok nepřežilo.

Těhotnou Andreu napadl v parku ve městě Handlová na Slovensku její přítel Peter. Bezbrannou nastávající maminku mlátil pěstmi, tahal po zemi a kopal do břicha. Rozzuřeného muže se od Andreji snažili odtrhnout její kamarádi, ale Peter zaútočil i na ně.

Agresivní muž se neuklidnil ani po příchodu policistů. Strážci zákona sice muže od bezbranné Andreji odtrhli, ale Peter ještě párkrát do ženy udeřil. „Poškozenou ženu, která je těhotná, měl kopnout do oblasti břicha a vyhrožovat jí, že ji podřeže,“ řekla serveru novinky.sk mluvčí KR PZ Trenčín Elena Antalová.

Podle novinek.sk poté, co Andrea dorazila domů, začala krvácet a o nenarozené miminko přišla. Peter byl obviněn z výtržnictví a z nebezpečného vyhrožování. Hrozí mu šest měsíců až tři roky za mřížemi.

Video  Muž zbil těhotnou partnerku. Žena potratila.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

papik ( 7. listopadu 2016 05:00 )

Divím se, že ho nesoudí za těžké ublížení na zdraví, asi má hodně dobrého advokáta. V Americe by měl ještě na krku pargraf vraždy, s čímž bych jen souhlasil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání