Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na Vysočině těsně před mší zmizel farář, jeho auto zůstalo na břehu nádrže

Farář z Vysočiny je nezvěstný.
Farář z Vysočiny je nezvěstný.  (Autor: Reprofoto TV Prima)
Autor: shp - 
4. listopadu 2016
09:20

Už více jak dva dny se strachují příbuzní a přátelé o faráře (45) z Humpolce na Vysočině. Jeho auto i s věcmi zůstalo na břehu vodní nádrže. Po muži pátrají policisté a hasiči. Jejich snaha byla ale dosud marná.

Co vedlo faráře k tomu, aby s vozem přijel na opuštěné místo ve skalách u přehrady, je dosud záhadou. Příbuzní se obávají nejhoršího. Muž přitom dosud neměl nikdy žádné problémy a jeho zmizení je tak o to záhadnější. Místní se obávají, že se mohl chtít zabít kvůli problémům, které znal jenom on sám.

Lidé našli jen opuštěné auto, zůstaly tu ještě vyježděné koleje, u přehrady ležely pohozené věci. Okamžitě se rozjela pátrací akce, kvůli tmě ji ale policisté museli přerušit. Ve čtvrtek ráno se pátrací akce rozjela znovu. Hasiči projížděli celou přehradu, hlavně břehy. Bohužel marně, tělo muže se zatím najít nepodařilo,“ informovala TV Prima.

 „Mohu potvrdit, že se v blízkosti nalezeného vozidla našly také osobní věci pohřešovaného muže, z tohoto důvodu právě existuje důvodné podezření, že muž mohl utonout,“ řekla Dana Čírtková, mluvčí Policie ČR, Kraj Vysočina.

Pohřešovaný muž byl naposledy viděn na faře na náměstí v Humpolci. Ale kdy se tu objevil naposledy? „Bohužel momentálně tady není a nic víc k tomu vám neřeknu, on je prý v pohřešování,“ řekla televizi zaměstnankyně farnosti. Podle místních měl tento týden sloužit mši v jednom kostelíčku. Na tu ale nedorazil.

agfor ( 4. listopadu 2016 12:07 )

Asi ho unesli UFOni, potřebovali jednoho nemakačenka.

nezadat1 ( 4. listopadu 2016 09:56 )

I bůh začíná mít plný zuby voličů KDU-čsl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání