Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt Elišky (†1,5): Podle pitvy ji očkování nezabilo! Policie střeží matku

Autor: ljš - 
3. listopadu 2016
21:05

Byla unavená po očkování, usnula a už se neprobudila. Tak popsala na Facebooku matka smrt své roční dcerky Elišky z Vacenovic na Hodonínsku. Vyvstaly obavy, že dítě mohla zabít vakcína, to ale pitva nepotvrdila. Co nebo kdo je tedy za tragickým úmrtím?

Eliška zemřela v úterý odpoledne. „Byla na očkování vakcínou priorix. Dopoledne byla unavená, tak usnula, spala dvě a půl hodiny zhruba. Pak se vzbudila a já jí změřila teplotu a dala oběd. Chtěla mlíčko, tak jsem jí ho dala a usnula. Otočila se na bříško a nosánkem do duchny, tak jsem ji nechala spát… Pak jsem tam došla a ona nedýchala. Šla jsem pro pomoc a ona už nedýchala. Prý jsem ji našla mrtvou,“ napsala na Facebook zdrcená matka Tereza.

Policie začala úmrtí dítěte okamžitě prošetřovat a podle televize Prima už má výsledky nařízené soudní pitvy. A ty jsou překvapivé. Holčičku totiž očkování nezabilo. Případ si ale převzali krajští kriminalisté, což podle televize napovídá tomu, že za smrt dítěte by mohl být odpovědný někdo další.

Reportéři Krimi zpráv také poukázali na to, že matku, která se po smrti dcerky zhroutila, střeží v nemocnici 24 hodin denně policisté. Zda je ze způsobení smrti Elišky podezřelý někdo z jejích blízkých, ale zatím kriminalisté nepotvrdili.

Podle obyvatel Vacenovic se matka o holčičku vzorně starala, přestože to neměla jednoduché. Je jí totiž teprve 17 let a s Eliščiným otcem žijí odděleně, i když se i on na péči o dítě podílel a jezdil za nimi. Mladá rodina trpěla nedostatkem financí a se zajištěním pohřbu jí tak přislíbila pomoc obec. 

msml20 ( 4. listopadu 2016 11:18 )

Taky se mně to zdá nějak divné. jestli v tom nemá prsty třeba otec holčičky. nejdříve se nestaral, teď ano, uvidíme. Očkování mohlo být jen zástěrka..

JETHRO ( 4. listopadu 2016 10:13 )

Očkování ji nezabilo...Ale asi se udusila když ji položila hlavu "do duchny".Mám obavy,že to dopadne jako s Čermákovou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání