Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kyselinový útočník se prý ve vězení pokusil o sebevraždu! Předávkoval se prášky

Autor: lm - 
1. listopadu 2016
18:37

Jan Dubský (40), který si odpykává ve valdické věznici 23letý trest za útok kyselinou na expřítelkyni, se za mřížemi pokusil o sebevraždu. Informovalo o tom Právo.

Čtyřicetiletý Jan Dubský se podle zdroje Práva ve vězení předávkoval léky a skončil v nemocnici na jednotce intenzivní péče. Mluvčí věznice Eva Francová to ale s ohledem na ochranu osobních údajů odmítla potvrdit.

Dubský si ve Valdicích odpykává 23 let za to, že 18. listopadu 2013 polil svou bývalou přítelkyni kyselinou sírovou. Podle rozsudku Dubský neunesl, že se s ním přítelkyně v srpnu rozešla. Počkal na ni ráno před bytem a když nasedla do auta, otevřel dveře u řidiče a na překvapenou ženu chrstl žíravinu. Při útoku si zakrýval tvář maskou.

Napadená žena přežila jen díky rychlé odborné pomoci a dobré fyzické kondici. Kyselina ji připravila o zrak, oční víčka a ušní lalůček. Poleptala jí také zažívací a dýchací ústrojí a kůži na rukou a nohou. Po útoku trpěla krutými bolestmi a musela podstoupit mnohaměsíční léčení. Psychické následky má dodnes.

odol ( 2. listopadu 2016 04:57 )

Má na to právo a zabránit mu v tom neměli-porušili by jeho práva!!Snad na podruhé to už vyjde!!

odlisny ( 1. listopadu 2016 20:36 )

chudáček, dejte mu injkekci

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání