Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie dopadla řidiče, který smetl na přechodu mladíka: Je to lékař!

Autor: ČTK, ljš - 
29. října 2016
13:30

Má pomáhat zraněným a nemocným, přitom sám málem zabil devatenáctiletého mladíka a od nehody ujel! Řidič, který v úterý ráno v Ostravě-Porubě na přechodu srazil chodce a neposkytl mu pomoc, je podle policistů lékař. Kriminalisté jej v těchto dnech vypátrali a obvinili. Hrozí mu pět let vězení. 

Nehoda se stala 25. října ráno. Mladík zrovna mířil do školy. Na přechodu pro chodce mu však nedalo přednost auto stříbrné barvy. Při nehodě utrpěl chodec těžká zranění.

Řidič z místa nehody ujel a neposkytl zraněnému pomoc. Policisté po řidiči pátrali i prostřednictvím médií. Postupně tak získali dostatek informací a auto se jim nakonec podařilo najít v jednom z ostravských autoservisů.

„Poškozené části byly v té době už částečně demontovány,“ řekla mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková. Pak už to byl podle ní jen krok ke zjištění, kdo v době nehody seděl za volantem. „Je podezřelý, že vážně zraněnému studentovi po nehodě neposkytl pomoc a z místa ujel,“ řekla Holčáková.

Kriminalisté muže obvinili z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku. Za to může ve vězení strávit až pět let.

Video  Brutální VIDEO: Na přechodu pro chodce v Ostravě srazil řidič mladíka (19) a ujel.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

vseznaleksenior ( 4. listopadu 2016 18:24 )

Ad Frantisek Kroupa... Jedna se o zastupce vedouciho onkologickeho oddeleni.Nepovazuji za mozne, ze by takopvych lekaru byla plna Praha. V OPstrave Poruba leci rakovinu kopncv. ozarovanim, anglicky CVyber Knife.. To CYber knife v Prfasze v u b e c n e m a t e

ninga ( 29. října 2016 20:32 )

Ty stvůro odporná

beda88 ( 29. října 2016 19:48 )

ty jsi ale debil, neviděl jsi, že napřed dali přednost řidiči zprava a až v půlce cesty je sestřelil pan Mudr. Správný název článku měl být:"....mladíka:Byl to lékař." a ne : "je to lékař."

akko ( 29. října 2016 16:57 )

Takhle to dopada,kdyz si nejakej chytrak mysli,ze kdyz je chodcem na prechodu,patri mu svet...zaplatil jen za svou aroganci...i na prechodu se musim rozhlednout a ne jit suverene dal...jsem sofer z povolani a takovych blbcu potkavam spousty...ikdyz je na prechodu,vstupuje do silnice...a jen magor se nerozhledne...a vecer se da vse prehlednout...tak to je i s prechodem pro chodce...

karelhlavaty ( 29. října 2016 16:53 )

Jestli smetl to, co novináři ve většině článků nazývají "mladíkem" (MLADÍCI v Mostu přepadli stařenku, Parta MLADÍKŮ ukradla kovy za dvacet tisíc....), pak panu doktorovi upřímně gratuluji !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání