Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šokující foto: Erika (25) se předávkovala heroinem v autě! Vzadu plakal desetiměsíční syn

Autor: lm - 
27. října 2016
10:44

V ruce jehla, v obličeji prázdný výraz a na zadní sedačce plakající desetiměsíční miminko. Mladá maminka Erika (25) byla nalezena předávkovaná na přední sedačce auta, ve kterém vezla svého synka. Drogu si aplikovala na parkovišti u obchoďáku.

Mladá maminka Erika Hurt (25) byla nalezena parkovišti u obchodu v americké Indianě. Žena bezvládně seděla na místě řidiče a očividně byla předávkovaná. Erika ještě třímala v levé ruce injekční stříkačku.

Kolemjdoucím a přivolaným policistům se naskytl smutný pohled. Na zadním sedadle totiž usedavě plakal malý syn feťačky. Desetiměsíční miminko bylo připoutáno v autosedačce.

Záchranáři mladou nezodpovědnou matku odvezli do nemocnice. Erika byla obviněna ze zanedbání výchovy a držení drog. Policisté snímek zveřejnili, aby ukázali, že drogová epidemie se v USA nebezpečně šíří. „Chtěl bych lidem ukázat, že už to není problém jen velkoměst. Heroinová epidemie už se šíří i do menších měst a je to čím dál horší,“ vysvětlil maršál Matthew Tallent.

„Nejenže se tato žena předávkovala a téměř se zabila, ale kdyby neztratila vědomí, pak by z toho parkoviště odjela a pod vlivem drog by za volantem ohrožovala ostatní,“ dodal.

sores ( 27. října 2016 15:10 )

 Doufám že zdechla! Jejich fotky by měly být ve všech městech zveřejněny aby lidi viděli jaké trosky z nich budou pokud s tím svinstvem žačnou také. Nechápu proč se to tají, naopak velké plakáty všude ukazovat těch podlidí!!!

santikxauz ( 27. října 2016 12:07 )

Takovou mají hned utratit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání