Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dívku (†4) roztrhal dobrman, když mu chtěla dát pamlsek

Autor: shp - 
26. října 2016
15:33

Byla malý roztomilý andílek. Pořád se smála a rozdávala lidem kolem sebe radost. Plánovala, že až vyroste, stane se veterinářkou. Jenže k tomu už nikdy nedojde. Teprve čtyřletou Kiyanu McNeal ze Sturgisu v Michiganu napadl a roztrhal dobrman, kterého právě dostala.

Dobrmana dívence zrovna přivezl jeho předchozí majitel. Kiyana chtěla psa nakrmit pamlskem, ale on na ni zaútočil a kousl ji do krku. Matka Jacey McNeal Wolkins se pokusila své dítě ze spárů rozzuřeného psa vymanit, ale marně. Byla také pokousána.

Zraněná holčička byla po útoku převezena do nemocnice, ale lékaři ji už nedokázali zachránit. K incidentu přitom došlo krátce poté, co se rodina bavila o tom, že se Kiyana chce stát veterinářkou. „Je tak ironické, že věc, kterou milovala nejvíc, ji zabila,“ prohlásila nevlastní máma dívky Lori May.

Pes byl převezen do útulku, kde rozhodnou, co s ním bude dál. Rodiče mezitím založili na internetu sbírku, aby mohli své dceři dát pohřeb, jaký by si zasloužila. Předchozí majitel psa tvrdí, že s ním nikdy nebyly problémy a dítě předtím nenapadl.

mikiska ( 29. října 2016 08:26 )

Určitě je to pravda,jelikož jsem také měla dva dobrmany a stejná zkušenost.Přitom jinak byl mazel a když na něj útočil malý pes tak raději odešel.

nezadat1 ( 27. října 2016 08:59 )

Dobrmani jsou sice vynikající psi,ale je vidět,že mají v sobě zakódovanou německou výchovu proti jiné rase než bilá.Vlastnil jsem řadu dobrmanů a ti by položili život za rodinu a cizích lidí venku si nevšímali do doby než uviděli cigána,vietnamce či černocha.To jsem měl pak co dělat abych je udržel na voďáku.Myslím,že jinak voní co oni absolutně nesnáší.

zapletalikovi ( 26. října 2016 21:54 )

Ve čtyřech letech "dostala" takového psa? A jinak byl ten dárce normální?

kdoasi ( 26. října 2016 17:38 )

Ve 4 letech chtěla být veterinářkou a roztrhala ji "věc"...pisálkové jsou opět na šrot asi...

kiwi65 ( 26. října 2016 16:08 )

 Čtyřletý holce koupit jako dárek dobrmana?Že ji rovnou nekoupili tygra?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání