Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena na Chebsku dostala smyk a narazila do dvou aut: Chlapec (†5) nehodu nepřežil

Autor: dce - 
26. října 2016
12:54

Tragicky dopadla nehoda řidičky na Chebsku. Na vlhké vozovce dostala žena náhle smyk a narazila do nákladního vozu. Ona i 2leté dítě skončily s těžkými poraněními v nemocnici. Pětiletý chlapec, který ve voze rovněž seděl, nehodu nepřežil.

Nehoda se stala v úterý odpoledne u Dolního Žandova na Chebsku. Řidička vozidla Volvo z prozatím neznámých příčin přejela do protisměru, kde se nejdříve střetla s protijedoucím nákladním vozidlem a následně se čelně střetla s osobním vozidlem Ford,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Vypadá to, že řidička dostala na mokré vozovce smyk.

Žena utrpěla vážná poranění a musela být do nemocnice transportována letecky. Ve voze s ní jely ještě dvě děti. Dvouleté bylo převezeno sanitkou do nemocnice, pětileté bohužel svým zraněním na místě podlehlo,“ dodala mluvčí.

Řidič a spolujezdec z fordu skončili rovněž v nemocnici, posádce nákladního vozu se nic nestalo.

sandraine ( 26. října 2016 14:26 )

 Jsem Sandra Kelly Musculler tajemník kabinetu o půjčování peněz mezi zvláště. Musíte půjčování peněz mezi jednotlivci vyrovnat se s finančními potížemi, aby konečně prolomit patovou situaci, která způsobí bankám. Paní sandrana firma je schopna provést úvěr na částku, kterou potřebujete a s podmínkami, které vám usnadní život. Nabízíme 10.000 Euro na 5 milionů Euro na splácení o 5 let do 25 let ve výši 2% ročně. Můžete mne kontaktovat: sandrana_credito@hotmail.com děkuji

bizon_pepa ( 26. října 2016 14:07 )

Proc myskis? Tedy pokud myslis.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání