Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální VIDEO: Na přechodu pro chodce v Ostravě srazil řidič mladíka (19) a ujel

Autor: dce - 
26. října 2016
12:29

Absolutně neuvěřitelné video zveřejnili policisté z Ostravy. Dva mladíci na něm přechází přes přechod, když jednoho z nich srazí auto, které místem projede pořádnou rychlostí. Mladík odletí jako hadrový panák. A viník ani nezastavil!

K otřesné nehodě došlo v úterý přibližně v 6:15 ráno v Ostravě-Porubě na ulici K Myslivně. „Student s kamarádem směřovali do školy, k pohybu na komunikaci použili vyznačeného přechodu pro chodce,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Video  Brutální VIDEO: Na přechodu pro chodce v Ostravě srazil řidič mladíka (19) a ujel.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Dvojice došla doprostřed přechodu, jeden z dvojice se zastavuje, druhý už si rychle se blížícího vozu nestihne všimnout. Auto - patrně stříbrné barvy - mladíka (19) nabralo na kapotu a odhodilo stranou. „Neznámý řidič/ka po nehodě neposkytl těžce zraněnému chodci pomoc a z místa ujel/a. Zraněnému poskytli pomoc svědci a následně záchranáři, poškozený byl hospitalizován,“ dodala Holčáková.

Policie nyní žádá o pomoc případné svědky. „V době nehody se na místě vyskytoval i řidič bílého dodávkového vozidla, který zastavil u místa události. I tohoto svědka žádáme, aby nás kontaktoval,“ prohlásila mluvčí.

Po řidiči, který je podezřelý z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku, policie pátrá. „Vůz je po střetu s chodcem poškozen (levá přední část, levý přední světlomet…), svědci si předmětného vozidla mohli všimnout,“ doplnila Holčáková. Za trestný čin, který spáchal, mu hrozí až pět let ve vězení.

aaobcanka ( 29. října 2016 14:10 )

Na současných VŠ učí už tak z domovů rozmazlené nevyspělé sobecké parchanty jen suverenitu, aroganci, ignoranci, asertivitu - spíš drzé chování, bezcitnost, neempatii, narcismus, sobectví, neúctu a opovrhování s důchodci. Pak se nedivme, že i lékař odjede od nehody, kterou zavinil. Hnus, jak se dnes chovají lékaři ke starým. Nezájem, ignorance, čumí do PC, aniž by k důchodci zvedli hlavu. A samá chybná diagnóza. Pozor, choďte ke 3 stejným lékařům, abyste si ověřili diagnózu. Mně diagnostikovala tupá lékařka závažné 2 choroby. Nebýt nutkání, abych obešla další 2 lékaře, nedozvěděla bych se, že jsem zdravá ! Ani jedna dgn nebyla pravdivá !!!

ad-ga ( 27. října 2016 09:01 )

to není reakce na článek že? inzerát si dej do profitu trubko

slick11 ( 26. října 2016 14:32 )

http://aci.cz/1625962-12-03-pr-svetlo-h1-h1-h7-el-ovladane-3dv-p_d30736.html

slick11 ( 26. října 2016 14:30 )

Myslím si že je to Fiat Stilo 01-07 i světlo by tomu odpovídalo viz http://autodily.prodilnu.cz/predni-svetlo-fiat-stilo-i14780-1.html

sandraine ( 26. října 2016 14:23 )

 Jsem Sandra Kelly Musculler tajemník kabinetu o půjčování peněz mezi zvláště. Musíte půjčování peněz mezi jednotlivci vyrovnat se s finančními potížemi, aby konečně prolomit patovou situaci, která způsobí bankám. Paní sandrana firma je schopna provést úvěr na částku, kterou potřebujete a s podmínkami, které vám usnadní život. Nabízíme 10.000 Euro na 5 milionů Euro na splácení o 5 let do 25 let ve výši 2% ročně. Můžete mne kontaktovat: sandrana_credito@hotmail.com děkuji

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání