Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec věznil syna ve sklepě 20 let: Žil ve výkalech přivázaný k posteli, našli ho náhodou

Autor: shp - 
26. října 2016
11:27

Dvě dekády neviděl denní světlo. Jeho domovem byl temný sklep, kde hladověl a bál se, co přijde za další hrůzy. Brazilec Armando de Andrade (36) ze Sau Paula musel dokonce žít ve vlastních výkalech. Celých 20 let ho totiž ve sklepě držel jeho vlastní despotický otec.

Armando byl zachráněn náhodou. Do domu jeho otce vtrhli policisté, když hledali členy drogového gangu. To, co uviděli, šokovalo i ostřílené muže na straně zákona. Ve sklepě bez oken byl k titěrné posteli připoután pohublý muž. „Bylo vidět, že je podvyživený,“ prohlásili.

Muž, který zmizel před 16 lety, žil ve vlastních výkalech. Když se ho policisté ptali, kdo je, nebyl jim schopný odpovědět. Byl zmatený, měl neoholené, zanedbané vousy a strašidelně dlouhé nehty na rukách i nohách. Ani když ho vyvedli ven na světlo, nedokázal mluvit.

Vstal, byl velmi zanedbaný a neřekl ani slovo. Vzali jsme ho ven, ale stejně nepromluvil. Nevěděli jsme, jestli je vyděšený nebo zdrogovaný. Ani nechápal, že jsme policisté. Zavolali jsme o pomoc a vzápětí byl převezen rovnou do nemocnice,“ řekl policejní šéf Celso Marchiori.

Těžko uvěřit tomu, že byl v tom místě 20 let. Bylo to velmi nehygienické místo, ve kterém nelze přežít. Není tam žádné světlo,“ dodal. Proč otec svého syna věznil tak dlouhou dobu, není jasné. Případ, který je v Brazílii ostře sledovaný, vyšetřuje stále policie.

Podle souseda Aparecida Rocha Brasila zavřel otec s nevlastní matkou syna do sklepa kvůli závislosti na alkoholu. Sám otec Amancio de Andrade všechna obvinění popřel. Tvrdí, že syn zmizel před téměř dvěma dekádami a doma se ukázal až před týdnem, kdy ho požádal o jídlo, přístřešek a pomoc při boji s drogovou závislostí.

sandraine ( 26. října 2016 14:25 )

 Jsem Sandra Kelly Musculler tajemník kabinetu o půjčování peněz mezi zvláště. Musíte půjčování peněz mezi jednotlivci vyrovnat se s finančními potížemi, aby konečně prolomit patovou situaci, která způsobí bankám. Paní sandrana firma je schopna provést úvěr na částku, kterou potřebujete a s podmínkami, které vám usnadní život. Nabízíme 10.000 Euro na 5 milionů Euro na splácení o 5 let do 25 let ve výši 2% ročně. Můžete mne kontaktovat: sandrana_credito@hotmail.com děkuji

sores ( 26. října 2016 12:27 )

 Další co patří do plynu! Nechápu proč je společnost tak mírumilovná k vrahům a všem zločincům???? Naopak takových je třeba se zbavovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání