Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž (21) z Jihlavy neměl na splacení dluhu. Přátelům chtěl zaplatit drogami!

Muž (21) z Jihlavy neměl na splacení dluhu. Přátelům chtěl zaplatit drogami! (Ilustrace)
Muž (21) z Jihlavy neměl na splacení dluhu. Přátelům chtěl zaplatit drogami! (Ilustrace)  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: rc - 
25. října 2016
23:27

Dluhy chtěl uhradit drogami! Muž (21) si od svých kamarádů vypůjčil peníze, které neměl z čeho vrátit. Půjčku se tedy rozhodl vrátit v naturáliích. Přátelům nabídl marihuanu a pervitin!

Muž pocházející z Jihlavy si od svých dvou kamarádů vypůjčil peníze, jenže ty neměl z čeho vrátit. Se svými přáteli si tedy začátkem července domluvil schůzku. Všichni tři se sešli ve večerních hodinách a jednadvacetiletý muž udělal přátelům nečekanou nabídku. Pohledávku splatí drogami a z kapes vytáhl pervitin a marihuanu.

„Drogy vytáhl z oblečení a oběma řekl, ať si je vezmou a prodají. Muži odmítli s tím, že požadují vrátit půjčené peníze. K předání drog nedošlo,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová. „Jihlavští kriminalisté provedli šetření, výslechy osob a shromáždili důkazy, na jejichž základě poté zahájili trestní stíhání jednadvacetiletého muže. Jedná se o recidivistu, který byl v minulosti již soudně trestán za různorodou trestnou činnost. Případ kriminalisté dále vyšetřují. Za spáchanou drogovou trestnou činnost lze uložit trest odnětí svobody až na pět let,“ dodala mluvčí.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání