Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chtěl Dahlgren utéct z vězení? Po pokusu o sebevraždu chtěl strážci vytrhnout obušek

Autor: dce - 
25. října 2016
16:18

Rozsudek nad Kevinem Dahlgrenem je konečně hotový. Mladý Američan podle soudu zabil své čtyři příbuzné, když u nich doma v Brně krátce přebýval. Sám Dahlgren se k činu ani svým motivům nevyjádřil. Psychologové a další znalci ale vytvořili dokonalé okénko do duše masového vraha! Krom toho ale soudce prozradil, že Dahlgren se ve vězení rozhodně nechoval správně!

Už začátkem května, tedy necelý měsíc před soudem, vyšly na povrch zprávy o pokusu o sebevraždu obžalovaného Kevina Dahlgrena. V tu chvíli každý odmítal prozradit jakékoliv detaily, nebo alespoň zprávu potvrdit. Podle rozsudku už je ale jasné, jak to všechno bylo!

Ze zprávy vazební věznice Brno soud zjistil, že se obžalovaný dne 7.3.2016 sebepoškozoval břitem z holicího strojku na obou předloktích a po výzvě příslušníků vězeňské stráže, aby svého jednání zanechal, se jednomu z nich snažil vytrhnout obušek. Musely proti němu být použity donucovací prostředky a následně byl umístěn na oddělení psychiatrie ve vězeňské nemocnici,“ uvádí rozsudek, který má k dispozici server Lidovky.cz.

Dahlgren podle zprávy z vazební věznice řekl, že se nechtěl zabít, ale snažil se o vyventilování naštvanosti a že nic podobného už se nebude opakovat. A neopakovalo – sebepoškozování se ale Dahlgren dopouštěl již v minulosti jako teenager. Ventiloval tak zuřivost, která se u něj projevovala.

Kevin Dahlgren byl za čtyřnásobnou vraždu v Brně odsouzen na doživotí. Rozsudek zatím není pravomocný, očekává se, že se odsouzený odvolá – doteď se čekalo na přeložení rozsudku do angličtiny.

Dahlgren rodinu Harokovu vyvraždil postupně a velmi brutálním způsobem. Použil několik zbraní včetně nožů ale i dvanáctikilového kamene. K vraždě neměl žádný racionální důvod, sám se ale nepřiznal a vymýšlel nejrůznější scénáře, jak se celá věc odehrála.

„Byli to pro něj v podstatě lidé, kteří představovali to, že on selhává,“ uvedla psychiatrička Milena Zimulová.

Případ Kevin Dahlgren na Blesk.cz zde >>>

ssjs ( 26. října 2016 06:06 )

Co by dělali Cikáni ve vězení pro doživotně odsouzené. Nesledujte ty americké filmy tolik. Dahlgren je pečlivě střežen.

hejpockej ( 26. října 2016 05:08 )

v taky se divim, ze si s takovym magorem neporadi.. maji ho soupnout na celu k par cikanum a bude vyrizeno.

hejpockej ( 26. října 2016 05:06 )

primitivni idiot

tuzexovej_frajer ( 25. října 2016 22:21 )

Štěstí, že si nehrál na Rusáka Čikatila, to by je i sežral

y1xcvbnm ( 25. října 2016 20:09 )

To je cirátů okolo takové bestie, ještě si létá vrtulníkem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání